Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Μπαρούτι" στη Θεσσαλονίκη - 150 αναρχικοί συγκεντρώθηκαν ΤΩΡΑ στην πλ. Αρχαίας Αγοράς

"Μπαρούτι" μυρίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 150 αναρχικοί έχουν ήδη συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.
Αντιδρούν στην συγκέντρωση που καλούν το απόγευμα ακροδεξιές οργανώσεις…
Ειδικότερα, στις 15.00 σήμερα το μεσημέρι άτομα του αναρχικού χώρου καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πάρκο απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.
Ωστόσο, οι αναρχικοί αποφάσισαν να συγκεντρωθούν από νωρίς και να διαμαρτυρηθούν για την συγκέντρωση που καλούν ακροδεξιές οργανώσεις στις 16.00 στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς. Ήδη βρίσκονται στο συγκεντρωμένοι στο χώρο και διαμαρτύρονται.
Στην περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. 

 http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.