Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Όταν η CIA μελετά… Παΐσιο...


Ο τίτλος μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση: Η CIA ερευνά προφητείες του Γέροντος Παισίου: “Η Τουρκία, η καταραμένη φυλή, θα σβήσει όταν κατέβει η ρώσικη αρμάδα”! Παραθέτουμε αυτά τα στοιχεία από το Defencenet και τον Λόγιο Ερμή με κάποιες προσθήκες:
Γι’ αυτούς που δεν ασχολούνται με προφητείες, θα εκπλαγούν όταν δουν την σύμπνοια του Παϊσίου με τον …Δαρβίνο, όσον αφορά την Τουρκική φυλή: Όταν ο ίδιος ο τουρκικός εθνικός ύμνος, δικαιώνει την θέση του Δαρβίνου…
Για τους λάτρεις των προφητειών: Μην ξεχνάτε ότι η Παναγιά αγαπά τα παλικάρια και όχι τα λαμόγια. Ναι, είναι στρατηγός αλλά θέλει να δει έστω μία χούφτα παλικάρια… Μην ξεχνάτε ότι πάντα στην Ελλάδα, μία χούφτα έκαναν την διαφορά, από τις Θερμοπύλες μέχρι τα Δερβενάκια.


Οπαδοί των προφητειών δεν είμαστε (πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν την μοίρα τους καθημερινά), αλλά η είδηση ότι η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με την ανάλυση των … προφητειών από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου, μας βάζει στον πειρασμό να αναδημοσιεύουμε ένα εντυπωσιακό ως προς την πρόβλεψή του απόσπασμα των όσων υποστήριζε ότι θα συμβούν μελλοντικά ο μοναχός Παΐσιος ο οποίος εκοιμήθη το 1994.
Το πιο κάτω κείμενο είναι το αυτοτελές 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: “Λόγοι χάριτος και Σοφίας” από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη (η αφήγηση είναι του Γέροντος Παίσιου):
“Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμεθα εμείς οι Έλληνες. Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις (σ.σ. όπως ήταν η αιχμαλωσία των Εβραίων στους Βαβυλώνιους), διότι εμείς είχαμε τη γνώση. Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως ) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας.
Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό. Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος, λέγοντας του λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως λέει : «Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια».
Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε.
Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι εδραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί. Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια».
Αυτά μας είπε ο Ρώσος μοναχός 50 χρόνια πριν. Το διάστημα που διέρρευσε από τότε, είχα σχεδόν ξεχάσει τα λόγια του. Όταν όμως έπεσε ο χάρτινος πύργος του «ανατολικού ευδαιμονισμού», τότε το θυμήθηκα. Κάθισα και μέτρησα και είδα ότι ήταν ακριβώς εβδομήντα χρόνια. Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν. Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί πολυτρόπως.
Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας, που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. (σ.σ. Σας θυμίζει τίποτα σχετικά με το Μνημόνιο και τη νέα δουλεία;)
Τους απογόνους τους, λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.
Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (σ.σ. Γέλτσιν) η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν (σ.σ. τα λέει πέντε-έξι χρόνια πριν την άνοδο του Β.Πούτιν στην εξουσία!).
Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο (σ.σ. Αν είναι δυνατόν, να πέφτει τόσο “διάνα” σαν να το διάβασε στη χτεσινή εφημερίδα!). Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν. (σ.σ.: τα λέει 16 χρόνια(!) πριν κατεβεί η ρωσική αρμάδα!)Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. (σ.σ. Σας θυμίζει τίποτε το γεγονός οτι η Κύπρος σήμερα, είναι η πιο ισχυρή οικονομικά χώρα στην Ε.Ε. ενώ κρατάει και το μεγάλο κλειδί του Ενεργειακού στην Α. Μεσόγειο με ισχυρούς προστάτες το Ισραήλ και τις ΗΠΑ;) Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμα ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή.
Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Όταν έγινε η πρώτη διάσπαση του ατόμου και κατασκευάστηκε η ατομική βόμβα, άκουσα ο ίδιος τον Αϊζενχάουερ να δηλώνει : «Σήμερα ευρισκόμεθα στα προπύλαια της ελληνικής μαθηματικής». Είπε την αλήθεια ο κανίβαλος!
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη”.

Εξακολουθούμε να τονίζουμε ότι είμαστε ορθολογιστές και δεν ασπαζόμαστε τις προβλέψεις μελλοντικών γεγονότων από τον οιονδήποτε. Αλλά όταν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (CIA) ασχολούνται με αυτά που εμείς θα έπρεπε να είχαμε ήδη ασχοληθεί πολύ πιο πρίν, αλλά αντιθέτως τα πετάμε, θα πρέπει τουλάχιστον να μας υποψιάσει. Και σίγουρα, το παραπάνω απόσπασμα θα αποτελέσει σημείο ανάλυσης πολλών ειδικών…
 Πηγή

Σημείωση Ιστολογίου: Η CIA, έχει εδώ και 40 περίπου χρόνια, ειδικό τμήμα το οποίο ασχολείται με τη λογοτεχνία, την μυθιστοριογραφία και την λαογραφία, τομέας που ερευνά τον τρόπο σκέψης πολλών λαών που η Ιστορία τους είναι μακραίωνη, όπως οι Ελληνες, οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Πέρσες και οι Άραβες. Το τμήμα αυτό έχει την ονομασία “Τμήμα Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών” (Research and Study of Cultures Department) στο οποίο και εργάζονται κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων και ειδικευμένοι ερευνητές. Η κορυφαία ταινία θρίλερ του Σύντνευ Πόλλακ “Οι Τρείς Μέρες του Κόνδορα” έχει ως θέμα της αυτό ακριβώς το τμήμα της CIA στο οποίο εργαζόταν ο ήρωας της ταινίας (τον ερμήνευσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και λόγω του οτι κάτι είχε ανακαλύψει σε κάποιο βιβλίο που μελετούσε, έγινε αιτία η υπηρεσία του να δολοφονήσει όλα τα μέλη του τμήματος και να κυνηγήσει αυτόν τον ίδιο μέχρι θανάτου! Το ”Τμήμα Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών” λοιπόν, θεωρείται ένα απο τα πιο σπουδαία τμήματα της διαβόητης υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ και λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπ’ όψη από την εκάστοτε πολιτική, διπλωματική και στρατιωτική ηγεσία τα πορίσματα και οι μελέτες που εκδίδονται κατα καιρούς απο αυτό. Για πολλούς απο εσάς θα είναι άγνωστο αυτό που θα αναφέρω, είναι όμως πασίγνωστο σε λίγους και “μυημένους”. Το ”Τμήμα Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών”, απο το 1967 και ειδικά μετά τις επίμονες έρευνες του καθηγητού του Πολυτεχνείου Σ.Κατράκη πάνω σε αυτό, προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει το περίφημο βιβλίο του Αριστοτέλη “Το Οργάνων Όργανον”, στο οποίο, όπως οι ίδιοι οι Αμερικανοί πιστεύουν, κρύβονται πολύ μεγάλης σημασίας τεχνολογικά μυστικά, τα οποία και είχε ανακαλύψει ο μεγάλος επιστήμονας και καθηγητής του Πολυτεχνείου μαζί με την ομάδα του, την περίφημη “Ομάδα Κατράκη”. Το γεγονός όμως του οτι δεν κατάφεραν (ακόμη) μέχρι σήμερα να …διυλίσουν το πιο στρυφνό κείμενο που έχει γραφτεί ποτέ στην Ιστορία και να ανακαλύψουν τα μυστικά του, έγκειται στο οτι για να μπορέσει κάποιος να το κάνει αυτό, πρέπει να είναι όχι μόνο Ελληνας, αλλά και να γνωρίζει ΣΕ ΒΑΘΟΣ την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και τους μαθηματικούς τρόπους που αυτή κρύβει. Και οι επιστήμονες αυτοί, όσο κορυφαίοι και να είναι, στερούνται παντελώς τόσο την Ελληνικότητα που χρειάζεται, όσο και την εκ βάθους γνώση της Αρχαίας γλώσσας. Ο δικηγόρος και ερευνητής Γιώργος Λευκοφρύδης, ο οποίος και παρουσίασε το 1976, μια λεπτομερή μελέτη σχετικά με το συγκεκριμένο βιβλίο του Αριστοτέλη και που – κατά πολλούς – θεωρήθηκε ως το ίδιο το αποτέλεσμα των ερευνών της “Ομάδας Κατράκη” και που είχε τον τίτλο “Κοσμοσκάφος Στα-Γυρο Εψιλον- Το Οργάνων Οργανον του Αριστοτέλη”, θεωρήθηκε απο τη διανόηση της εποχής εκείνης περίπου ως…”θεότρελλος” και απαξιώθηκε παντελώς! Το βιβλίο όμως που περιείχε την έρευνα αυτή και τυπώθηκε σε λίγες χιλιάδες μόλις αντίτυπα, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς απο όλα τα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, στα οποία είχε κυκλοφορήσει! Λέγεται μάλιστα οτι το εξαφάνισαν οι ίδιοι οι μετέχοντες στην Ομάδα Κατράκη, απο φόβο μήπως πέσει στα χέρια της διαβόητης CIA και του ”Τμήματος Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών”. Απο το θρυλικό – πλέον – αυτό βιβλίο, διασώθηκε ΜΟΝΟΝ το ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, το οποίο και επανατυπώθηκε και κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία μέχρι και σήμερα. Μπορείτε να το διαβάσετε και στο διαδίκτυο, κατεβάζοντάς το σε μορφή pdf. Να λοιπόν που μετά απο τόσα χρόνια, η Ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά, το πράγμα έχει να κάνει με τις απίστευτες προφητείες ενός σύγχρονου Αγίου της Ορθοδοξίας, του Γέροντος Παισίου, που επαληθεύονται μία προς μία και που αφορούν τις μέρες που ζούμε.

Kαι εφ΄όσον ασχολείται με αυτές το περιβόητο αυτό ”Τμήμα Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών” της CIA, υπάρχει απο πίσω πολύ σοβαρός λόγος. Μα πάρα πολύ σοβαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.