Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

E-coli … ο προάγγελος της απόλυτης κυριαρχίας

Το νέο βακτήριο e-coli, που προσβάλλει τα λαχανικά σκορπίζοντας το θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους, σίγουρα δεν έρχεται τυχαία σε μια χρονική περίοδο που τόσα έχουν προηγηθεί και αναφερθεί,
για απαγόρευση καλλιέργειας και εμπορίας βοτάνων, αλλά ακόμη και για απαγόρευση ή αδειοδότηση για οικιακές καλλιέργειες.
Ήδη στην Αμερική έχει ψηφιστεί νόμος, ο οποίος τίθεται σε....
εφαρμογή το 2015, με τον οποίο θα απαιτείται ειδική άδεια για να μπορείς να φυτέψεις ακόμα και πατάτες.
Στην προσεχή σύνοδο για την αντιμετώπιση του βακτηρίου και παρόμοιων καταστάσεων, δεν είναι απίθανο να τεθεί σαν προοπτική και η εφαρμογή του νόμου αυτού και στην Ευρώπη.
Τελικά τα σενάρια για τη δημιουργία ενός συστήματος που οι άνθρωποι θα είναι απόλυτα εξαρτημένοι από αυτό για την επιβίωσή τους, δείχνουν να τίθενται σε εφαρμογή.
Να δούμε πόσα ακόμη βακτήρια και όχι μόνο μας περιμένουν…

ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.