Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σερβική εφημερίδα: Σε αλβανικό βιβλίο η Αλβανία είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά της


«Το έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας είναι πολύ μεγαλύτερο σε έκταση από τα σημερινά σύνορά της. Αυτό παρουσιάζεται στο αλβανικό βιβλίο της Γεωγραφίας της τετάρτης τάξης». Τα παραπάνω σημειώνει η σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti», επισημαίνει μάλιστα, ότι το αλβανικό κράτος περιλαμβάνει εδάφη που ανήκουν στη Σερβία, περιοχές του Μαυροβούνιου, την μισή περιοχή της πΓΔΜ και μέρος της βόρειας Ελλάδας. Στο βιβλίο αυτό έχει αντιδράσει μόνον η Αθήνα, η οποία τονίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τα γεγονότα και όχι για το όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας».
--
Πηγή: ИНПРЕС
greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.