Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί βρίσκονται στην Ελβετία για τη Σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;


Η Λέσχη Bilderberg του 2011 θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-12 Ιουνίου στο St. Moritz της Ελβετίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bilderberg2011.com, αρχικά ήταν προγραμματισμένο η Λέσχη Bilderberg να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kempinski στο St. Moritz κατά το παραπάνω διάστημα (στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο αναφέρει το μήνυμα: «Please note that we are closed from Apr 10, 2011 until Jun 16, 2011. To view rates from Jun 17, 2011 please click here, otherwise enter alternate dates below.«).


Το ξενοδοχείο Kempinski στο St. Moritz της Ελβετίας.
Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανέφερε ότι η συνάντηση της Λέσχης δε θα γίνει στο St. Moritz αλλά στη Γενεύη και ότι η αρχική δημοσίευση έγινε για να… εξαπατήσει τους ενδιαφερόμενους που θα θελήσουν να βρεθούν κοντά στο χώρο της συνάντησης!
Μία άλλη αναφορά, αυτή τη φορά της Guardian, αναφέρει το ξενοδοχείο Suvretta στο St. Moritz ως τόπο συνάντησης και διεξαγωγής της Λέσχης, το διάστημα 9-12 Ιουνίου.
http://www.weirdnews.gr/leschi-bilderberg-2011-9-12-iouniou-stin-elvetia/
Κουρδιστό Πορτοκάλι

greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.