Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Μίκης Θεοδωράκης: "Όλοι στο Σύνταγμα την Τετάρτη για το Μεσοπρόθεσμο"


Μίκης Θεοδωράκης: "Όλοι στο Σύνταγμα την Τετάρτη για το Μεσοπρόθεσμο"


"Αν μπορούσα θα πήγαινα και εγώ στην διαδήλωση, όπως παλιά". Έκκληση σε όλους τους πολίτες να πάνε στην πλατεία Συντάγματος και να διαδηλώσουν μαζί με τους αγανακτισμένους την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, απηύθυνε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Ο Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπέρ του Μνημονίου, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου για «εθνική μειοδοσία», τονίζοντας ότι η Ελλάδα κατάντησε «Φιλιππινέζα» της τρόικας και του ΔΝΤ.

Επέκρινε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, γιατί καταφέρεται εναντίον των «Αγανακτισμένων» και σημείωσε πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δεν μπορεί να βάζει φράχτες στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι στους διαδηλωτές.


Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπέρ του Μνημονίου, κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου για «εθνική μειοδοσία» και τόνισε πως η Ελλάδα κατάντησε «Φιλιππινέζα» της τρόικα και του ΔΝΤ.


Θυμήθηκε το Νοέμβριο του 1961 που είχε πάει στη Νάουσα να δώσει συναυλία και τότε τον είχαν πετροβολήσει οι παρακρατικοί, μαζί με τον Γρ. Μπιθικώτση, την Α. Παίζη και το Θ. Λειβαδίτη.


www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.