Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Άκρως αρνητικά αντιδρά η αγορά ομολόγων στο νέο κυβερνητικό σχήμα


Εκτόξευση των CDS στις 2170 μ.β.- Σχεδιάζεται εκτροπή στις 2500 μ.β.

(upd2)Σε νέα ιστορικά ρεκόρ όλων των εποχών έχουν εκτοξευθεί τα CDS στα ομόλογα μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος το οποίο δεν εμπεριείχε εκπλήξεις. Το CDS στις 2170 μονάδες βάσης.
Οι παλαιοί πολιτικοί θα επιδιώξουν να σώσουν την Ελλάδα και να διασφαλίσουν ότι δεν θα...
χρεοκοπήσει.

Όσοπν αφορά τα spreads κινούνται σταθεροποιητικά στις 1476 μονάδες βάσης
Το σενάριο αυτό δεν πείθει τις αγορές….
Το www.bankingnews.gr έχει αποκαλύψει προ 2 εβδομάδων σχέδιο που θέλει να σημειώνεται βίαιο επεισόδιο στα ελληνικά ομόλογα πέριξ των 2500 μονάδων είτε από κερδοσκοπικά κεφάλαια είτε με την στήριξη των διεθνών οίκων πιστολητπικής διαβάθμισης.
Η αγορά των CDS πλησιάζει προς τα επίπεδα των 2500 μονάδων βάσης και βεβαίως η κατάσταση αρχίζει πλέον να καθίσταται επικίνδυνη...

www.bankingnews.gr
/ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.