Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο Παπανδρέου θιασώτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

giorgosΔιαβάστε αυτή τη δήλωση και θα καταλάβετε πολλά για ποιο λόγο διαδραματίζονται όλα αυτά τα γεγονότα γύρω μας. Αφορά το κίνημα των “Αγανακτισμένων” πολιτών κι έγινε λίγες ώρες αφότου χιλιάδες διαδηλωτές παρ’ ολίγο να… μπουκάρουν Βουλή:


«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό,τι παλαιά. Πέρα δηλαδή από τις ενδογενείς τους ατέλειες, που πρέπει και αυτές να αλλάξουν για να αντιμετωπιστούν, αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες και από τις αδυναμίες ενός παγκόσμιου ή περιφερειακού συστήματος».
Ποιος τα είπε; Ποιός άλλος από τον πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι κάτι παραπάνω από σαφής για όσους θέλουν να δουν την αλήθεια. Θιασώτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ουσιαστικά προπαγανδίζει την «ανάγκη» για ένα «δυνατό παγκόσμιο σύστημα» εξουσίας. 
bouli_kosmos
Ο ΓΑΠ ουσιαστικά προσπαθεί να μας πει – να απολογηθεί είναι η αλήθεια - ότι είναι… αιχμαλωτισμένος από τις παγκόσμιες εξουσίες και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ή μήπως εννοεί ότι οι “Αγανακτισμένοι” είναι;
Εκτός και αν λειτουργεί βάσει σχεδίου με απώτερο στόχο να «μετασχηματίσει» την έλευση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης σε «μοναδική λύση» για την έξοδό μας από την κρίση. Το σενάριο, βέβαια, έχει και άλλα επεισόδια (βλέπε Μεσογειακή Ενωση), αλλά για αυτά… προσεχώς.
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.