Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Codex Alimentarius... είτε το θέλετε, είτε όχι

Πριν από ένα χρόνο περίπου, είχα αναφερθεί στον περιβόητο Κώδικα Alimentarius. Όσοι δεν ξέρετε ακόμη τι σημαίνει, ρίξτε μια ματιά σε εκείνη την ανάρτηση
(http://makis-g.blogspot.com/2010/05/limentarius.html).
Δυστυχώς, όλα αυτά που είχα επισημάνει τότε, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ένα χρόνο μετά. Όλοι έχετε ακούσει, ή διαβάσει για το βακτήριο E-Coli και τον σάλο που ξεσήκωσε στην Ευρώπη. Η υπόθεση αυτή όμως δεν......
είναι και τόσο απλή, ενώ τα φαινόμενα δείχνουν πως συνδέεται με ένα καλοστημένο σχέδιο ώστε να "περάσει" πιο εύκολα στον κόσμο ο Alimentarius, μέσα από την τρομοκράτηση των μαζών.
Ο Alex Jones, μίλησε με τον ερευνητή Mike Adams (γνωστό και ως Health Ranger), για το θέμα αυτό και η συνέντευξη υπάρχει στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί. Η ανάλυση του Adams δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το σχέδιο που έχει καταστρώσει η Παγκόσμια Νέα Τάξη και που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Μικροί καλλιεργητές και παραγωγοί βιολογικών τροφίμων (λαχανικών, φρούτων κλπ) θα εξαφανιστούν από προσώπου γης, με την σταδιακή εφαρμογή του Codex Alimentarius, ενώ στο τραπέζι μας θα έρχονται όλο και περισσότερα μεταλλαγμένα προϊόντα, παράλληλα με την κατάργηση/απόσυρση/απαγόρευση βιταμινών, μετάλλων, βοτάνων κλπ.



Δείτε λοιπόν, τι είπε ο Mike Adams και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.