Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Mε Πνευματικά Όπλα Νικάμε τα Chemtrails!


Με αεροψεκασμούς η παρεμπόδιση της αφύπνισης...

Είναι πραγματικά τρελό αυτό που συμβαίνει σήμερα από πολύ νωρίς το πρωί...

Οι περισσότεροι γνωρίζαμε πως χθες και σήμερα αναμενόταν η είσοδος μεγάλης ποσότητας φορτισμένων σωματιδίων από τον ήλιο, δηλαδή μεγάλες ποσότητες πολύ θετικών ενεργειών, που συμβάλουν στην ενδυνάμωση, τη θεραπεία και τη γενικότερη αίσθηση ευεξίας τόσο  του ανθρώπου, όσο και σε κάθε άλλου ζωντανού οργανισμού, που στρέφει ολόκληρη την ύπαρξη του στο φως...
Είχαμε πει πριν μερικές μέρες για την πολύ θετική επίδραση του ήλιου στη διαδικασία αφύπνισης του ανθρώπου... Και ερχόμαστε στη σημερινή ημέρα, που θεωρητικά θα γέμιζε την ψυχή και τη συνείδηση μας με θετικές ενέργειες... 

Αντ΄αυτού οι "γκρίζοι τύποι" που αρνούνται να απαντήσουν σχετικά με το πανάκριβο πρόγραμμα αεροψεκασμών, αλλά συνεχίσουν να το εκτελούν με ιδιαίτερη ένταση τα τελευταία δώδεκα χρόνια, έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους πάνω από τα κεφάλια μας...
Ειλικρινά μετά από τόσα χρόνια που παρακολουθώ το ζήτημα θεωρώ πως ο βασικότερος στόχος τους είναι ακριβώς η παρεμπόδιση της συνειδησιακής ανόδου του ανθρώπου. Προσπαθούν κατά την εκτίμηση μου να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την είσοδο των συμπαντικών και ειδικά των ηλιακών ενεργειών που καταφτάνουν ακριβώς για να μας "ξυπνίσουν". Αν καθίσει και σκεφεί κανείς σε βάθος και συνδέσει όλα τα πιθανά σενάρια που κυκλοφορούν για το θέμα, φτάνει κάποια στιγμή στο συμπέρασμα πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν οι άνθρωποι "υπνωτισμένοι" και να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία για το μαζικό συνειδησιακό άλμα που μας έχει ετοιμάσει το σύμπαν.

Όσο περνάει από το χέρι τους φυσικά, γιατί δεν έχει αποτέλεσμα σε όλους, ωστόσο έχει αποτέλεσμα στην πλειοψηφία που προς το παρόν παραμένει υποταγμένη στις ορέξεις και τα ψευδοπροβλήματα που εφευβρίσκουν αυτοί οι λίγοι "αποφασίζοντες"...

Φυσικά και δεν τους ενδιαφέρει το "κλίμα", το "καλό" της φύσης ή της ανθρωπότητας. Αυτό είναι πλέον ολοφάνερο. Αυτό που δεν είναι φανερό είναι ακριβώς το ότι στόχος των chemtrails είναι η ίδια η ψυχή μας, η συνείδηση μας. Τα αναφέρω απλά και επιγραμματικά για να είναι κατανοητά σε όλους, όμως με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες επιβεβαιώνουν ακριβώς τη μεγάλη και άμεση σχέση του ήλιου και των φυσικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων της Γης με την ψυχή μας. -Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από την αρχαιότητα ακόμη ήταν γνωστή η θετική και θεραπευτική επίδραση διαφόρων συχνοτήτων για την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου. Η τοποθεσία των θεραπευτηρίων επιλέγονταν ακριβώς με βάση την ύπαρξη αυτών των ευνοϊκών φυσικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.- 

Παράλληλα γνωρίζουμε πολύ καλά και την αρνητική και βλαβερή επιδράση των τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Εμείς οι ίδιοι είμαστε/ διαθέτουμε ένα συγκεκριμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο...

Αν συνδυάσυμε λοιπόν όλες αυτές τις γνώσεις με τη γνώση της παρούσας φάσης συλλογικής αφύπνισης της ανθρωπότητας ακριβώς με την ύπαρξη θεραπευτικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ολόκληρο τον πλανήτη -λόγω ακριβώς της αλλοιωμένης ηλιακής δραστηριότητας- και την κορύφωση που αναμένεται για τα τέλη του 2012, δεν είναι καθόλου άτοπο το συμπέρασμα για την πραγματική δράση των chemtrails.

Ναι, μπορεί να μας αρρωσταίνουν τα χημικά που ψεκάζουν και σωματικά, αλλά ο στόχος τους δεν είναι το σώμα μας, αλλά η ψυχή μας: η πραγματική μας φύση. 

Έτσι λοιπόν θεωρώ πως η λύση και η πιο αποτελεσματική ασπίδα μας ενάντια στη δράση των χημικών αεροψεκασμών είναι ακριβώς η εντατική μας ενασχόληση με την πνευματική μας πρόοδο και αφύπνιση, δηλαδή αυτό ακριβώς που δεν επιθυμούν. Στην πράξη ακόμη είχα αναφέρει παραδείγματα που ενισχύουν την πεποίθηση μου πως οι πνευματικές δυνάμεις της σκέψης μας είναι τεράστιες και όταν είμαστε σε θέση να τις ελέγχουμε, μπορούν πράγματι όχι απλά να ξεπεράσουν οποιαδήποτε τεχνολογία, αλλά και να μας προστατεύσουν αποτελεσματικά και σε υλικό-σωματικό επίπεδο.

Π.χ. είμαι σίγουρη πως αν μια μικρή ομάδα ανθρώπων συντονιζόταν από το βορρά μέχρι το νότο και σε συνεργασία και πνευματικό συντονισμό αναλάμβανε να κρατά ανοιχτό τον ουρανό -να καθαρίζει δηλαδή τον ουρανό από τα τεχνητά νέφη των chemtrails και να μην επιτρέπει το σχηματισμό χημικών γραμμών την ώρα που περνούν τα αεροπλάνα- θα μπορούσαμα να κρατάμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον ουρανό της χώρας μας ανοιχτό. Το ίδιο βέβαια θα μπορούσε να γίνει και σε μεγαλύτερη έκταση και σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Υπ' αυτή την έννοια θεωρώ απόλυτο χάσιμο χρόνου την προσπάθεια να μάθουμε από επίσημα χείλη "τι και γιατί μας ψεκάζουν". Δεν πρόκειται να μας πουν ΠΟΤΕ την αλήθεια. Κι αν μας δώσουν οποιαδήποτε απάντηση, αυτό δεν σημαίνει πως θα πάψουν να ψεκάζουν. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει πλέον γιατί το κάνουν. Σημασία έχει πως νιώθουμε και γνωρίζουμε ακόμη και διαισθητικά πως αυτό που κάνουν δεν είναι καλό. Νιώθουμε την επίδραση που έχει το γεγονός πως μας στερούν την ηλιοφάνεια. Νιώθουμε τις επιπτώσεις στο σώμα μας... Τέλος τα γιατί και τα παρακάλια για απαντήσεις. Δεν μας ενδιαφέρουν οι εξηγήσεις τους.

Τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά.
Δεν μας αρέσει που σκοτεινιάζουν τις μέρες μας (μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά στην προκειμένη) και αναλαμβάνουμε να κρατήσουμε το ΦΩΣ του ήλιου μέσα στη ζωή μας.

Μπορούμε. Και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θεαματικό και θεραπευτικό για όλους -τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια, αλλά και όλους τους ευνοούμενους από την ελεύθερη είσοδο του ηλιακού φωτός. Κάθε άλλη προσπάθεια είναι για μένα όπως είπα απλό χάσιμο χρόνου πλέον. Πριν μια δεκαετία ίσως είχε ακόμη νόημα μια προσπάθεια στα πλαίσια κινήσεων πολιτών και ερωτήσεων στη βουλή ή άλλους πολιτικούς "άρχοντες". Σήμερα όμως είναι "πολυτέλεια" και χάσιμο πολύτιμου χρόνου, αφού είμαι βέβαιη πως δεν πρόκειται να απαντήσουν και το πολύ πολύ απλά να συνεχίσουν να κάνουν τους πολίτες να αισθάνονται ανυπεράσπιστοι, αδύναμοι και ανίσχυροι.

Σκεφτείτε όμως το διπλό όφελος που θα είχε μια πνευματική ασπίδα: πνευματική πρόοδος, αδελφωμένη συνεργασία για το καλό όλων και ενίσχυση της πίστης και της εμπιστοσύνης στις δικές μας πνευματικές δυνάμεις. 

Τι λέτε? Θα βρεθούμε αρκετοί να το βάλουμε σε δράση? Από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη και από τη Θράκη μέχρι την Κέρκυρα? Ολόκληρη η Ελλάδα μας λουσμένη μέσα στο Φως. Δεν αξίζει να δοκιμάσουμε?

Our spiritual power is our active shield against chemtrails!
vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.