Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ! ...

163514866 ...ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η πρόεδρος του κόμματος του "Εθνικού Μετώπου", Μαρίν Λεπέν, δήλωσε πως η Γαλλία, θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ και θα σφυρηλατήσει νέα προνομιακή εταιρική σχέση με τη Ρωσία, εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους."Πιστεύω ότι τα συμφέροντα της Γαλλίας στην Ευρώπη, αλλά και στη Μεγάλη Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων ιδίως της εταιρικής σχέσης με τη Ρωσία", είπε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος.


"Μια προνομιακή εταιρική σχέση με τη Ρωσία είναι αναγκαία λόγω των «προφανών παραγόντων πολιτισμού και γεωστρατηγικής, καθώς και  τα ενεργειακά συμφέροντα της Γαλλίας", πρόσθεσε.

Επίσης δεσμεύθηκε να αναθεωρήσει τις σχέσεις της χώρας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι το Εθνικό Μέτωπο, από την πρώτη μέρα ήταν αντίθετο με την ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Δήλωσε, ακόμα, πως η Γαλλία θα βγει από το ευρώ.
trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.