Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Τουλάχιστον έντεκα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Συρία



Τουλάχιστον έντεκα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Συρία Έκρυθμη η κατάσταση στη χώρα...
Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες άνοιξαν πυρ κατά των διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν κατά δεκάδες χιλιάδες πορεία σε διάφορες περιοχές της Συρίας, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.



Τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν στην τοποθεσία Εζρέχ, στην επαρχία Ντεράα που βρίσκεται νότια της Δαμασκού και η οποία αποτελεί το επίκεντρο του κινήματος αμφισβήτησης του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από τις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Άλλος ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο Χιράκ, το οποίο βρίσκεται επίσης στη Ντεράα.Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επίσης στη Ντούμα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τη Δαμασκό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.