Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ...

.Έλληνες μουσουλμάνοι με σήματα των Γρίζων Λύκων συνελήφθησαν για φωτογραφίες από στρατόπεδαΔύο νεαροί μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες οι οποίοι είχαν υπηρετήσει την  θητεία τους στην Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική συνελήφθηκαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο ΧΡΟΝΟΣ» από την Αστυνομία διότι στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες από τα στρατόπεδα στα οποία είχαν υπηρετήσει.
Αυτό όμως που προκαλεί  ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι συλληφθέντες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους το σήμα των γκρίζων λύκων και τη …σημαία την Δυτικής Θράκης.
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν μετά από έλεγχο της αστυνομίας και συγκεκριμένα του σώματος δίωξης ναρκωτικών,  καθώς κρατούσαν ένοχη στάση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας από οι αστυνομικοί είδαν τα κινητά και το περιεχόμενο τους. Πάντως πέρα από το γεγονός ότι τα άτομα αυτά βρέθηκαν να κατέχουν φωτογραφίες από στρατόπεδα είναι εντυπωσιακή η διείσδυση των τουρκικών ακροδεξιών οργανώσεων στην νεολαία της Θράκης με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον για την συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων.
Και αυτό διότι όλα αυτά τα χρόνια αυτό που κυρίως ενδιέφερε την ελληνική πολιτεία και τα κόμματα ήταν η παρουσία των ελληνικών ακροδεξιών οργανώσεων. Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται από τη σύλληψη αλλά και από το γεγονός ότι στην αγορά της Κομοτηνής μπορεί κανείς να βρει υλικό των Γκρίζων Λύκων το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ελληνική ακροδεξιά αλλά η τουρκική.
Επομένως τόσα χρόνια αλλού περιμέναμε το πρόβλημα και από αλλού μας προέκυψε. Η σύλληψη αυτή σε συνδυασμό με την πρόσφατη αναγραφή προβοκατόρικων τουρκικών εθνικιστικών συνθημάτων στην Θράκη θα πρέπει να αποτελέσει το μήνυμα προς τις ελληνικές Αρχές, αλλά πρωτίστως προς τα ελληνικά πολιτικό κόμματα που νομίζουν ότι μπορούν να χειριστούν με βάση την ελληνική πολιτική πραγματικότητα τον τουρκικό εθνικισμό και παρακράτος.   
ΠΗΓΕΣ: defencenet/XRONOS.GR 
/trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.