Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

"ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"1563638Με συνέντευξή του, στην εφημερίδα "Το Βήμα", ο βραβευμένος με Νόμπελ Οικονομίας και καθηγητής στο LSE και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, Χριστόφορος Πισσαρίδης, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η αναδιάρθρωση του χρέους δεν θα είναι ευεργετική για την Ελλάδα.

"Η Ελλάδα θα αποφύγει την πτώχευση, όμως, πρέπει να προσπαθήσει, και να μην χαλαρώσει τα μέτρα. Βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει στο τέλος", υπογράμμισε.

Οσον αφορά τα σενάρια για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, σημείωσε:

"Ποιόν θα ωφελήσει; Σίγουρα όχι την ελληνική οικονομία, ούτε την Ευρώπη και φυσικά τις τράπεζες. Οι τράπεζες θα έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα".
www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.