Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΕΡΟΣ 1 και 2

Από αρχαίων χρόνων, όπου υπήρχε Εβραίος, υπήρχαν και νεόφερτες θρησκευτικές και παραφιλολογικές οργανώσεις, όπως οι Στωϊκοί και οι Ορφικοί, οι Παγανιστές και οι Καβείριοι, οι Πυθαγόριοι και οι Σοφιστές, και πολλοί πολλοί άλλοι. Με το πέρασμα των αιώνων, παρουσιάστηκαν οι Αλχημιστές, οι Μάγοι, οι Ναϊτες, οι Ροδόσταυροι κλπ, φτάνοντας στο σήμερα και στους Μασώνους, τους Όπους Ντέι (Opus Dei), τους Ιλλουμινάτι και πολλούς ακόμη άλλους.
Το 1614 εκδόθηκε ένα κείμενο (το fama fraternitatis «η φήμη της αδελφότητας») των Ροδόσταυρων, που ανέφερε την ύπαρξη μιας ομάδας «ανώτερων ανθρώπων», οι οποίοι είχαν σκοπό να διευθύνουν την εξέλιξη και το μέλλον του κόσμου. Το κείμενο αυτό ονομάζει αυτή την ομάδα «Αδελφότητα του Σταυρού και του Ρόδου» (Ροδόσταυροι). Σε πολλά κείμενα αναφέρεται πως το αληθινό απόκρυφο τάγμα εμφανίστηκε τελικά το 1886 με το όνομα «Χρυσή αυγή». Συχνά το τάγμα  εμφανίζεται σε κείμενα  με την ονομασία «Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα» (The Great White Brotherhood), ενώ κατά τον Εβραίο Σατανιστή Άλιστερ Κράουλι, η ονομασία τους είναι  Α.Α «Argentum Astrum» (Το Ασημένιο Άστρο).
image0001_4image0001_5
Αριστερά: Το σατανικό σύμβολο «άστρο του Δαυίδ» της «Λευκής (Ξανθιάς ή Άριας)
Εβραϊκής φυλής (Δωδώνη και Θεσσαλία)»
Δεξιά: Ροδόσταυρος.
Της δόθηκαν πολλά ονόματα ανά τους αιώνες, την είπανε Λευκή Στοά, Μεγάλη Λευκή Αδερφότητα, Ροδόσταυροι, Τεμπλάριοι (Ναϊτες), Αδελφότητα του Φωτός. Σύμφωνα με τους μύθους ήταν πιο γνωστή ως η Απόκρυφη Ιεραρχία ή Μεγάλη Λευκή Στοά ή Μεγάλη Αδελφότητα ή απλώς Ιεραρχία. Σήμερα είναι πιο γνωστά παρακλάδια αυτής, όπως Μασονία, Opus Dei και Κου Κλουξ Κλαν.
Την Λευκή Αδελφότητα την κατατάσσουν – όσοι ασχολούνται με αυτή – στον μυστικισμό και εσωτερισμό. Λένε πως εδρεύει κατά καιρούς σε διάφορες μυστικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως τα υψίπεδα της κεντρικής Ασίας (Θιβέτ), σε κάποια βουνά της Αμερικής (Τετόν και Σάστα) κ.α. Σύμφωνα με τους οπαδούς της αλλά και σύμφωνα με μύθους γύρω από αυτή, είναι μια ομάδα «τέλειων» ανθρώπων που κατέχουν εξαιρετικά φυσικές δυνάμεις και έχουν φτάσει σε ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Αποστολή τους είναι να διδάξουν την δύναμη της ψυχής και πολλά άλλα. Πολλά γνωστά ονόματα της παγκόσμιας ιστορίας, φέρονται από τους οπαδούς της να κατατάσσονται σε αυτή την αδελφότητα, ως διδάσκαλοι. Η άλλη πλευρά του «μύθου» αναφέρει πως η Λευκή Αδελφότητα βρίσκεται πίσω απο κάθε πόλεμο που ξεκινά ή σταματά, και φυσικά οι ηγέτες των κρατών αλλά και των παγκόσμιων οργανισμών ανήκουν υποχρεωτικά σε κάποιο απο τα παρακλάδια της και συμμορφώνονται στις εντολές της. Η βάση της δε, είναι μια λευκή πυραμίδα υπό του εδάφους σε κάποιο μυστικό μέρος της Ανατολής.
image0001_6
Χαιρετισμοί της «Λευκής Αδελφότητος» εκ των Τεκτόνων, Μασόνων, G, κλπ.
Πέρα από τους όποιους μύθους, η Λευκή Αδελφότητα, είναι ένα ακόμη από τα πρόσωπα του Σιωνισμού. Και μιλάμε φυσικά για εβραϊκά κατασκευάσματα. Με το πέρασμα των αιώνων ενσωματώθηκαν με τους Σούφι, τους Ναϊτες και τους τέκτονες. Μέχρι το 19ο αιώνα είχαν ήδη τεθεί οι βάσεις για την ανάπτυξη του μύθου των διδασκάλων, που έγινε ευρύτερα γνωστός τότε από τα κείμενα της Σατανίστριας Έλενα Μπλαβάτσκι.
image0001_7image0001_8 
Αριστερά:Τα σύμβολα των «Λευκών Αδελφοτήτων» (Ναζισμού και Μασονισμού) σε βουδιστικό ναό.
Δεξιά: Σύμβολο προσευχής των Ροδόσταυρων
Γιατί όμως Λευκή Αδελφότητα και όχι μπεζ ή πράσινη Αδελφότητα; Εδώ περιπλέκεται η αντίληψη του δόγματος της Άριας ή Λευκής Φυλής. Όπως επίσης περιπλέκεται η αντίληψη των Εβραίων και της Εκκλησίας, ότι ο εκλεκτός λαός, στρατός του θεού, είναι η ξανθιά φυλή. Η Λευκή ή Άρεια ή Ξανθιά Φυλή είναι από αρχαιότητας οι Άτλαντες (Εβραίοι), καθότι ως γένος αναγνωρίζονται από «ξανθά» χαρακτηριστικά, όπως το λευκό δέρμα, τα ξανθά (χρυσά) μαλλιά και τα γαλάζια μάτια. Το αντίθετο αυτών αποτελούν και αποτελούσαν οι Έλλην Πελασγοί (μελαχρινοί, μαύρα μαλλιά και μάτια ή καστανά σκούρα, μελαμψό δέρμα).
  
Είτε λοιπόν την πούμε Λευκή Αδελφότητα, είτε Ναϊτες, είτε Ροδόσταυρους, είτε Μασωνία, είτε Τεκτονισμό, ή αλλιώς Ιλλουμινάτι, είναι το ίδιο και το αυτό. Δεν κατέχουνε καμμία υπερφυσική δύναμη, δεν διδάσκουν αγάπη και φυσικά ποτέ ο Ιάσωνας (εβραϊστή Ιησούς) δεν αποτέλεσε διδάσκαλος και μέλος αυτής. Το μόνο που κατέχουνε είναι όπλα μαζικής καταστροφής και κάτι εκατομμύρια μέλη και ακόλουθους σε όλο τον πλανήτη.
Οι μορφές μύησης στην Λευκή Αδελφότητα αφορούν τα πρότυπα της μαγείας, της αλχημείας, του εσωτερισμού, της μυστικότητας και των απόκρυφων συμβόλων. Οι διδάσκαλοι γκουρού μυούν με απόλυτη μυστικότητα το νέο μέλος, βάζοντας το να ορκιστεί απόλυτη σιωπή.
Πολλοί ονόμασαν Λευκή Αδελφότητα την Ορθόδοξη Εκκλησία, περιορίζοντας έτσι τους «μύθους» και βάζοντας μια άνω τελεία σε αυτούς που μιλούσαν περί αιρέσεως. Αν δούμε όμως βαθύτερα, και η Εκκλησία πάνω στα πρότυπα των προαναφερθέντων οργανώσεων δημιουργήθηκε, με τη διαφορά ότι λάνσαρε και λανσάρει ένα πιο «προσιτό» και «απτό» πρόσωπο.
katohika.blogspot.com

Ξεκινώντας την απομυθοποίηση της «Λευκής Αδελφότητος» αρχίζοντας από τη «ρίζα» όπου προήλθε αυτή η ονομασία, δηλαδή χιλιάδες χρόνια πίσω στην αρχαία Ελλάδα όπου θα γίνουν περιληπτικώς αναφορές σε αυτή την ονομασία. 
 Αρχαία Ατλαντική περίοδος.
Εκ των διαφόρων ιστορικών γεγονότων και Ελληνικών παραδόσεων, είναι γνωστόν πως.... οι Άτλαντες αποκαλούντο και ονομάζονταν ως «Λευκή Φυλή», καθώς τα χαρακτηριστικά αυτών ήτο λευκό δέρμα (άσπρο), κίτρινες (ως χρυσές) τρίχες (ξανθιές), μπλε, γαλανά ή πράσινα μάτια. Γεγονός είναι δε ότι οι Άτλαντες πάντα λάτρευαν το «κίτρινο (χρυσόν χρώμα)», όπως είναι γνωστόν άλλωστε τα αγάλματα των θεών των ήτο από χρυσό φτιαγμένα, όπως και ο συμβολισμός του υπέρτατου θεού τους «ο Ήλιος». Τον είχαν  πάντα με κίτρινο (χάλκινο) ή χρυσό χρώμα (από χρυσό) φτιαγμένα. Εξ αυτής της χρονικής περιόδου από τους Άτλαντες (=Εβραίους) είχε καθοριστεί ο διαχωρισμός δύο φυλών, των Έλλην Πελασγών και των Ατλάντων (=Εβραίων), δηλαδή Λευκή φυλή και Μελαμψή = «μελαχροινή» Φυλή, ως δύο κυρίαρχες φυλές στη γαία. Η φυλή των Έλλην Πελασγών είχε δέρμα μελαμψό ή μελαχροινό, τρίχες μαύρες, καστανές, μελί, μάτια μελί, μαύρα, καστανά. Οι Άτλαντες τη μόνη φυλή που φοβόντουσαν ήτο η φυλή των Έλλην, γνώριζαν πως αν δεν την εξοντώσουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι κυρίαρχοι ή να κυριαρχήσουν στη γαία.
Αρχαία Ατλαντική και Αττική περίοδος.
Μετά το τέλος του πελοποννησιακού πολέμου με τη Θεσσαλία και Αττική, και εφόσον την κυριαρχία την πήραν αυτοί με την βοήθεια των Ατλάντων (=Εβραίων), αφομοιώθηκαν μαζί τους, θρησκευτικώς κλπ. Εις αυτή τη χρονική περίοδο όπου έγιναν τα πάνδεινα στους Έλλην Πελασγούς, δια μέσου τον σοφιστικών σχολών και σχολών μαγείας (μυστηρίων), άρχισαν να οργανώνουν τα όσα αφορούσαν την θρησκεία τους και θεούς τους, που δεν ήταν άλλα από τα των Ατλάντων (=Εβραίων). Ο διαχωρισμός των φυλών αναθεωρήθηκε και αναδημιουργήθηκε από τους σοφούς της Αττικής ως εξής: Λευκή Φυλή (ως Κυρίαρχος), Κίτρινη φυλή (ως Ασιατική ή Μογγολική), Κόκκινη φυλή (ως ινδιάνικες φυλές), Μαύρη φυλή (ως Αφρικάνικες φυλές)». Καθόλου περίεργο το ότι δεν συμπεριέλαβαν την φυλή των Έλλην Πελασγών, την (Μελαμψή ή Μελαχρινή φυλή). Σε αυτή λοιπόν την εποχή η κυριαρχούσα φυλή ήτο η «Λευκή Φυλή» οι Άτλαντες (=Εβραίοι).
Νέα χρονική περίοδος.
Περίοδος εποχής «Ιησού», όπου αναδιοργανωμένοι πλέον και ως φυλή οι Άτλαντες, ονομάστηκαν «υιοί της Σιών, ή Εβραίοι» άρχισαν να αναδημιουργούν εκ νέου τα περί θεών των και θρησκείας των, ξεκινώντας από το Ταλμούδ, Σολομωνική ή Βιβλίο της ζωής, και Παλαιά Διαθήκη (όπου αργότερα έγινε η Καινή Διαθήκη), όπου αναφέρουν τις Εβραϊκές φυλές ως «λευκή κυρίαρχη φυλή», που ως στόχο και σκοπό έχει να υποτάξει της άλλες φυλές, και να αφανίσει την φυλή των Έλλην Πελασγών (μελαμψή φυλή).

Εποχή «Βυζαντινής, Οθωμανικής» περιόδου

image0001_9


Εν της αρχής της δημιουργίας και κυριαρχία της Εβραϊκής Εκκλησίας, είχαν τελειώσει με την γενοκτονία των Έλλην πελασγών, και καταστρέψει, κάψει τα πάντα εκ των Έλλην.

image0001_10Αυτή η ζωγραφιά του αρχαίου βαβυλώνιου θεού Νέβο από ένα λεξικό της Βίβλου,τον κάνει να φαίνεται να υιοθετεί στοιχεία χρησιμοποιώντας χειρονομίες ή ανταλλάζοντας μυστηριώδη χειραψίες.

Είναι γεγονός ότι ο Νέβο χαρακτηριζόταν σαν «Μεσολαβητής των Θεών» και λεγόταν ότι ήταν ο Θεός της γνώσης και των γραμμάτων. Ο  βιβλικός βασιλιάς  Nebuchadnezzar  στο βιβλίο του Ντάνιελ ονομάστηκε μετά τον Νέβο. Αυτή η τομή είναι στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο. image0001_11image0001_22
image0001_13
image0001_12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.