Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ


amaxostasio-metro

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή γίνετε σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για επέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων ενάντια στους εργαζομένων απεργούς του Μετρό. Μάλιστα το σχέδιο είναι να επέμβουν από τις σύριγγες του Μετρό. Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι δεν έχουν υπηρεσία και μπορούν να βοηθήσουν στη περιφρούρηση της απεργίας και κατάληψη να σπεύσουν ώρα 5:00 π.μ. στο Μετρό στα Σεπόλια .

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνα
http://www.osybusdrivers.com/2013/01/blog-post_8057.html#ixzz2IqTvZ4iw
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ
Το αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια βρίσκεται πάνω στην Λεωφ. Κηφισού. Είναι εύκολα προσβάσιμο:
α) με αμάξι, Μέσω λεωφόρου κηφισού ή Λένορμαν, στο ύψος της Κηφισού, στην εκκλησία δεξιά. Πάρτε τον παράδρομο της Λεωφ. Κηφισού και θα βγείτε στην πύλη.
β) με ΜΜΜ:
Με το νυχτερινό 790 (Γλυφάδα - Άγ. Αντώνιος), το οποίο περνάει από Σύνταγμα και Ομόνοια. (κάνει στάση απ' έξω).
Με το 420 (Πειραιάς - Άγ. Ανάργυροι), ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΞΩ. Περνάει από Πειραιώς στο ύψος του Ρέντη, και ανεβαίβει την κηφισού από παράδρομους. Άνετα το παίρνει κάποιος από Ιερά Οδό, Νίκαια κλπ.
Με το τρόλεϋ 12 (Ζάππειο - Περιστέρι (αγ. Ιερόθεος)) και το λεοφωρείο Α13 (Ομόνοια - Κηπούπολη/ Ανθούπολη) στη στάση "Παπαθανασίου" (με κατεύθυνση προς Περιστέρι) ή "Παναγίτσα" (με κατεύθυνση προς Αθήνα). Η στάση είναι στη συνβολή των οδών λένορμαν και Λεωφ. Κηφισού. Στην γωνία υπάρχει εκκλησία. Από την εκκλησία δεξιά, παράλληλα στην Κηφισού, περίπου στα 500 μέτρα είναι η πύλη του Αμαξοστάσιου.
 http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.