Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν αστειευόταν ότι οι εξωγήινοι ζουν αναμεσά μας σύμφωνα με το αποδεικτικό Ντοκιμαντέρ M.I.Β



Ο Πρωθυπουργός Μεντβέντεφ αποκαλύπτει τα μυστικά με τους εξωγήινους στο ρωσικό ντοκιμαντέρ MIB.
Τα "εκτός αέρα" σχόλια του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ ότι στούς ρώσους πρόεδρους έχει δοθεί ένα μυστικό αρχείο για εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας, δημιούργησε ένα μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.
Οι περισσότερες εκθέσεις των ειδήσεων ισχυρίστηκαν ότι ο Μεντβέντεφ απλώς αστειευόταν. Η προφανής αναφορά του στην ταινία "Men In Black"ως πηγή πληροφοριών σχετικά με μια απόλυτα-μυστική υπηρεσία που παρακολουθεί τους εξωγήινους στη Γη, ότι στην πραγματικότητα αστειευόταν.
Το σκεπτικό είναι ότι κανένας πολιτικός ηγέτης δεν θα παρέπεμπε τους δημοσιογράφους σε μια κωμωδία για να διευκρινίσει την πολιτική του έθνους του. Τώρα όμως έχει προκύψει ότι ο Μεντβέντεφ δεν αναφερόταν στην κωμωδία "Men in Black", αλλά σε ένα πρόσφατο ρωσικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τον τίτλο "Men in Black" που αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με μια εκτεταμένη συγκάλυψη της εξωγήινης ζωής που επισκέπτονται τη Γη.
Μετά την ολοκλήρωση μιας ζωντανής συνέντευξης με πέντε δημοσιογράφους στην τηλεόραση στις 7 Δεκεμβρίου 2012, ο πρωθυπουργός Μεντβέντεφ συνέχισε να ανταποκρίνεται στους δημοσιογράφους και έκανε κάποια εκτός αέρα σχόλια χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο αν «ο πρόεδρος δίνει μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, μόλις λαμβάνει το χαρτοφύλακα που απαιτείται για να ενεργοποιήσει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας,»
Ο Μεντβέντεφ απάντησε
Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κώδικες, στον Πρόεδρο της χώρας δίνεται ένας ειδικός φάκελος «άκρως απόρρητος». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας ... Μαζί με αυτό, δίνεται μια έκθεση από την απόλυτα μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο των εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας ... Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται Men In Black ... εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω πανικό.
Τι καλύτερος τρόπος για ένδειξη στις μάζες ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα μας;
Παρακολουθήστε το ρώσικο ντοκιμαντέρ το οποίο μεταφράστηκε πρόσφατα στα Αγγλικά.
http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.