Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.Ξαφνική απάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων στον …Τούρκικο τσαμπουκά !


download.jpg

Ενεργοποίηση όλης της Αεράμυνας της χώρας με ταυτόχρονη αεροαπόβαση της Δύναμης Δέλτα στη νήσοςΣάμο με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ !
Έχουν σκοπό να ανακαταλάβουν το αεροδρόμιο και την διατήρηση του ΄μεχρι να φτάσουν ενισχύσεις !
Απο το πρωί επιχειρούν Αλεξιπτωτιστές με συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών που πετούν χαμηλά από την Ικαρία μέχρι την Σάμο ,εξασφαλίζοντας απο αέρος ολη την επιχείρηση , ενώ έχουν σταλεί ειδικές δυνάμεις σε βραχονησίδες!
Σηκώθηκε ακόμη και το ιπτάμενο radar δείχνοντας την σοβαρότητα ...
της κατάστασης !
¨Ολα τα κέντρα αεράμυνας της Χώρας μπήκαν σε επιφυλακή και έγινε ενεργοποίηση του συστήματος άμεσης αντίδρασης ενώ ενεργοποιήθηκαν όλα τα όπλα αεράμυνας !
Σε τακτική ετοιμότητα μπήκαν και μονάδες ΜLRS στον Εβρο ….Με δύο λόγια όλες οι διαθέσιμες επίλεκτες Μονάδες που διαθέτει το ΓΕΕΘΑ είναι σε κόκκινο Συναγερμό !
Το μήνυμα μπορεί να είναι μια ακόμη άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΉΣ 1/13 αλλά δεν ειναι ….Σίγουρα πάντως είναι βροντερό ,άμεσο και δείχνει κάτι Το Στρατιωτικό τσουνάμι που θα αντιμετωπίσετε αν επιχειρήσετε κάτι θα είναι άμεσο και θα πονέσει πολύ…Οι διαπραγματεύεσεις ειναι για άλλους …
Περισσότερο σε λίγο To ανακοινωθέν λιτό : Τις πρωινές ώρες της 23ης Ιανουαρίου, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, στο πλαίσιο άσκησης ¨Πυρπολητής 1/13¨, με σκοπό την κατάληψη- ανακατάληψη αεροδρομίου νησιού του Ανατολικού Αιγαίου, την εξασφάλισή του για δυνατότητα υποδοχής επιπλέον αερομεταφερόμενων δυνάμεων και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του συνόλου του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας.
attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.