Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΞΕΚΙΝΑΕΙ; Βόρειος Κορέα: Πρέπει να εκκενωθούν άμεσα οι ξένες πρεσβείες

Η Βόρειος Κορέα ζήτησε από τις ξένες πρεσβείες, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσικής, να σκεφθούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εκκενωθούν εξαιτίας της κλιμάκωσης της έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο.

"Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας υπέδειξε ότι η ρωσική πλευρά θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν της την απομάκρυνση όλου του προσωπικού της από την Ρωσική Πρεσβεία," δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Πρεσβείας Denis Samsonov. Ο Samsonov δήλωσε ότι "βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο λήψης της σχετικής απόφασης", με την ατμόσφαιρα στη Κορέα να είναι πλέον ξεκάθαρα εμπόλεμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.