Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Bόμβα> Εκλογές τον Μάιο μετά από νέα Ίμια;

ekloges-meta-apo-nea-imia
Σχόλιο attikanea: Η πληροφορία, για εκλογές τον Ιούνιο…. ελέχθη πριν περίπου 15 μέρες, σε κάποια…. σημαντική συνάντηση….που ελπίζει να αλλάξει τη μοιρα της πατρίδας μας, θετικά. Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ποιος δεν θυμάται το περίφημο “ταξίδι” του πρωθυπουργού Σαμαρά στις ΗΠΑ;

Ένα ταξίδι που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ημερομηνία; Αντ΄αυτού ο Ομπάμα έχει ήδη καλέσει τον Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 16 Μαίου.
Τι συνέβη κι όπως όλα δείχνουν ο Σαμαράς τρώει πόρτα στην πιο κρίσιμη συγκυρία για την κυβέρνησή του;
Τι θα συμβεί αν στις επόμενες ώρες, όπως όλα δείχνουν, ναυαγήσουν οι συνομιλίες με την Τρόικα και η δόση πάει για τον Μάιο και βλέπουμε; Πληροφορίες θέλουν τους… υπερατλαντικούς συμμάχους αποφασισμένους να ανατινάξουν με κάθε τρόπο την πρωτιά της Μέρκελ στις επερχόμενες γερμανικές εκλογές
Το ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Γερμανίας βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού φάνηκε στην σύγκρουση που είχαν οι υπουργοί Οικονομικών Λού και Σόιμπλε μπροστά στις παγκόσμιες κάμερες.
«Οι χώρες που μπορούν πρέπει να τονώσουν την καταναλωτική ζήτηση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γερμανού ομόλογού του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε…. «Θα προτιμούσα να μην δίνονται συμβουλές δημόσια», απάντησε ο Σόιμπλε στον Λου, κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο.
Όταν λοιπόν οι κύριοι δανειστές σου ΗΠΑ (μέσω ΔΝΤ) και Γερμανία βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση είναι τουλάχιστο ανόητο η ελληνική κυβέρνηση-και συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωθυπουργός-να προωθεί προκλητικά τα συμφέροντα των γερμανικών πολυεθνικών (περίπτωση ΟΠΑΠ) σε βάρος όλων των υπολοίπων.
Η φιλογερμανική στάση του διδύμου Σαμαρά-Στουρνάρα βάζει τη χώρα σε εθνικές και οικονομικές περιπέτειες κι ενώ τα λεφτά στα εγχώρια ταμεία στερεύουν στα επόμενα 24ωρα!
Βέβαια ο Στουρνάρας δανειζόμενος με τοκογλυφικά επιτόκια από τις αγορές και σταυρώνοντας στην κυριολεξία των ελληνικό λαό θα επιχειρήσει να μπαλώσει τις τρύπες.
Αυτό όμως που δεν θα καταφέρει είναι να αποσοβήσει ένα πολύ πιθανό θερμό επεισόδιο που ετοιμάζουν οι Αμερικανοί με τους Τούρκους στο Αιγαίο, με στόχο να ανατινάξουν την γερμανική μπίζνα στην Ελλάδα και την ίδια την Μέρκελ.
Ποια κυβέρνηση θα αντέξει μετά από νέα Ίμια;
www.kourdistoportocali.com
http://elladatora.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.