Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΣΟΚ! ΔΗΜΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ

ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!
Φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!

Η πρώτη από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της,κάνοντας προσιτή σε κάθε… ενδιαφερόμενο!
Η δεύτερη μελέτη έγινε από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!
Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασαμ ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ!
Ο δρ Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια – ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου- και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.
Το βασικό ζήτημα είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέριαβιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το «απόλυτο όπλο» καταστροφής της ανθρωπότητας!

Θέμα ασφάλειας σε πιθανή επίθεση βιοτρομοκρατών!
Η ομάδα του δρος Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι «διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1» !

Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι «ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους» !
Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμορφωθούν!

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου,δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει «αθώος».
Ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο στα χέρια των ΗΠΑ!

Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και «καταστροφολογικές» απόψεις.
Σύμφωνα με αυτές, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη «βιολογικό όπλο», το οποίο μπορεί να «αξιοποιηθεί» αναλόγως της περίστασης: είτε για να δημιουργηθεί η «ανάγκη» παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν «βιοασφάλεια», είτε ακόμη και για τον «αποπληθυσμό» του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.