Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο Άγιος Ανδρέας (ο δια τον Χριστό σαλός) για τη συντέλεια του κόσμου και τον Μέγα Αλέξανδρο!



Για πρώτη φορά ολόκληρη η προφητεία!!!
Της Κωνσταντίνας Αλαφογιάννη.
Σε μια προφητεία του, ο Άγιος Ανδρέας έλεγε κάποτε:
«Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξη ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία.

Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το… αίμα τους.
Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!

Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν…
Εκείνες οι ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη.
Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ n σελήνη κι όλα τα άστρα θα σκοτισθούν, καθώς θα τα βλέπουν επάνω στη γη να συναγωνίζωνται στην ακαθαρσία.
Αυτοί οι λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια το θυσιαστήριο, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήσι.
Τότε όσοι θα κατοικούν στην Ασία, ας φύγουν στα νησιά των Κυκλάδων. Γιατί τα ρυπαρά έθνη δεν θα πάνε.»
Μόλις παραπάνω διαβάσαμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, κατά την εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας, έκλεισε μέσα στην γη τα βδελυρά έθνη, τους Γωγ και τους Μαγώγ, σφραγίζοντας πύλες που τα κρατούσαν παγιδευμένα.
Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν ο Μ. Αλέξανδρος είχε εξαρχής αυτό ως σκοπό ή απλά προέκυψε στην πορεία. Σημασία έχει ότι διαβάζουμε πως αυτό έγινε και -σίγουρα- δεν είναι τυχαίο γεγονός. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά για να καταλάβουμε…
* Τι μας λέει η Αποκάλυψη για τις «Πύλες»;
Καθώς λοιπόν θα οδεύει ο κόσμος προς το τέλος του, θα ανοίξει ο Θεός (δια Αγγέλου Του) τις «ΠΥΛΕΣ». Στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, Κεφάλαιο Κ’-στίχος 9, λέει: «Και ανέβησαν επί το πλάτος της γης». Ανεβαίνει κάπου, κάποιος που είναι κάτω. Άρα η γη των Γωγ και Μαγώγ (Αποκάλυψη Ιωάννου, Κεφάλαιο 8) βρίσκεται υπόγεια!
Στην Αποκάλυψη (Αποκάλυψη Ιωάννου, Κεφάλαιο Θ’, στίχοι 1-2-3) λέει:
«Και εδόθη αυτώ η κλεις του φρέατος της αβύσσου και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου και ανέβη καπνός εκ του φρέατος, ως καπνός καμίνου καιόμενης και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος. Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπιοί της γης».
Βλέπουμε εδώ ότι ανοίγει το φρέαρ της αβύσσου και από τα έγκατα της γης βγαίνουν περίεργα όντα για να βασανίζουν τους αμαρτωλούς.
«Και η φοβερά μορφή των δαιμονικών και κακοποιών αυτών όντων και ο τρομερός και πνευματικός οπλισμός των είναι όχι μόνον τρομακτικά και επιβλητικά, αλλά και δελεαστικά» (Αποκάλυψη, Κεφάλαιο Θ’-στίχος 7).
Μας μιλά επομένως η Αποκάλυψη για παράξενα όντα – που εκτός από την τερατόμορφη όψη τους – έχουν και πνευματικό «οπλισμό», έχουν δηλαδή την δυνατότητα δια της σκέψης και μόνο να ενεργούν.
* Ποια ήταν η σχέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις «Πύλες»;
Σύμφωνα με την προφητεία του Αγίου Ανδρέα, ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε εκστρατεία στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις Πύλες που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί από τα ρυπαρά έθνη να βγουν στην επιφάνεια. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μια θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε διεστραμμένος, ούτε –κατά συρροήν – σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.
* Τι γνωρίζουμε για τα «ρυπαρά έθνη» ή αλλιώς έθνη Γωγ και Μαγώγ;
Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγές – που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ – κάποιοι…σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, Κεφάλαιο 6-στίχος 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε.
Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα «Τάρταρα», σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές Πύλες, που τίποτε δεν θα μπορούσε – θεωρητικά – να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν, παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους, καθώς και οι ικανότητές τους ήταν υπεράνθρωπες. Έτσι, σταδιακά περιορίστηκαν και οι τελευταίοι στο εσωτερικό της Γης.
* Ποια είναι η γη των Γωγ και των Μαγώγ;
Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα «ρυπαρά έθνη», στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και των Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για «Ινδαλία», δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και –πιθανότατα- και των Ιμαλαϊων, ενώ κατά άλλα βιβλία υπάρχουν και αλλού Πύλες (ακόμη και στον βόρειο Πόλο)…
* Τι γνωρίζουμε για τις «Πύλες»;
Οι Πύλες ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη – απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους – αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις Πύλες τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός, να «ανοίγουν». Τότε, ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο «μάζεμα» των «διαφυγόντων υποχθονίων» και το σφράγισμα των Πυλών που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.
Ξέρουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα – του οποίου ο συγγραφέας παραμένει άγνωστος – ότι ο Μ. Αλέξανδρος έκλεισε τα μιαρά έθνη με χάλκινες πύλες, οι οποίες περιβάλλονταν από «ασύγκριτον ύαλο». Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει, περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που – πιθανότατα – να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.
Έτσι, οι Πύλες παραμένουν σφραγισμένες έως ότου έρθουν τα έσχατα χρόνια και, όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη, να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού. Να τονίσουμε πως υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα, το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις Πύλες.
Σύμφωνα με την προφητεία του Αγίου Ανδρέα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις Πύλες που είχαν ανοίξει. Η προφητεία του μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
* Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις «Πύλες»;

Καταρχάς, για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς, με έντονο κλίμα μυστικοπάθειας. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις Πύλες. Τα γραπτά όμως αυτά «κρύβονται» σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία…
Σε διάφορα βιβλία – σχετικά με αυτό το θέμα – λέγεται πως η έδρα των Νεφελίμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει «μπαίνεις μέσα, αλλά δεν βγαίνεις έξω».
Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα, που στην κορυφή της υπήρχε κάποτε ο ναός του Βάαλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα (η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα) υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία, η οποία ονομάζεται Μαχ-Τανέ, που στη γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.
Το Λευκό Αδελφάτο, για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Όρους γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα δωδεκαμελές συμβούλιο, που αποτελείται από Νεφελίμ και άλλους αρχέγονους δαίμονες, οι οποίοι είναι ο Αζαζέλ, ο Αζαζελόν, ο Αζαραντέλ και ο Αζαέλ.
Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές στη Γη, στα έσχατα χρόνια. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέα, ο Μ. Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελίμ – τα ρυπαρά έθνη δηλαδή – κάτω από Πύλες (κάτω δηλαδή από την Λευκή Πυραμίδα) το 326 π.Χ., καθώς και Πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς, όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρόνια, μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν τον κόσμο.
Δεν θα τον σκοτώνουν, αλλά θα βασανίσουν την ανθρωπότητα μέχρι να δεχθεί το «σφράγισμα». Ο Άγιος Ανδρέας λέει πως η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες, ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μόνο, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε δηλαδή τι πρόκειται να κάνουν, όταν θα κυριαρχήσουν πάνω στην Γη! (Αποκάλυψη, Κεφάλαιο Θ’-στίχος 10: «Και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταις ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε).
Σύμφωνα πάλι με τα λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελίμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων, που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και ως τροφή. Είναι κάτι που μας ξαφνιάζει, μα δεν παύει να είναι η πραγματικότητα. Για τους Νεφελίμ μάλιστα οι άνθρωποι δεν είναι τίποτε άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελίμ ευτυχώς δεν μπορούν να βγουν από τις Πύλες – παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς – όταν κάποιος τους καλέσει (π.χ. όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων).
Την επάνοδο τους στη γη, την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.
Τις Πύλες αυτές θα ανοίξει ο Αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί (στα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών») ότι όταν οι «παλιοί κάτοικοι» της Γης (τα βδελυρά έθνη) θα πολεμήσουν με τους «καινούργιους» (ανθρώπους), τότε θα γίνει ένας πόλεμος που όμοιός του δεν ξανάγινε πάνω στον πλανήτη και πως οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…
Πηγή: elora.gr
 http://bemary.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.