Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ξεσηκωμός των αλλοδαπών στην Ελλάδα τις μέρες του Πάσχα;


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν τον κίνδυνο ξεσηκωμού των Αλλοδαπών στην Ελλάδα τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας. 

Οι πληροφορίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ είναι πως εξτρεμιστικές ομάδες αλλοδαπών μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας χτυπήματα προς τα τέλη της Μεγάλης εβδομάδας, ως υποτιθέμενη απάντηση στα γεγονότα της Ηλείας.


Το όλο θέμα προέκυψε όταν, ομάδα προσκυνητών σε συγκεκριμένη μονή του Αγίου όρους με έκπληξη ενημερώθηκαν από τους πατέρες της μονής, ότι τα γεγονότα της Ηλείας δεν ήταν καθόλου τυχαία και μάλιστα θα λειτουργήσουν ώς αφορμή για μεγάλης κλίμακας αντίποινα των αλλοδαπών τις Άγιες ημέρες.

Οι προσκυνητές της μονής φύγανε από το όρος εμφανώς προβληματισμένοι και αρχίσανε να ψάχνουν για περαιτέρω πληροφορίες μέχρι που ήρθε η επιβεβαίωση από τα χείλη αντρών της ΕΛ.ΑΣ.

Αν και το ιστολόγιο μας οφείλει να παραδεχθεί πως διατηρεί κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα της πληροφορίας, καλό θα ήταν να σταθούμε λίγο στο θέμα και να δούμε αν και κατά πόσο είναι υπαρκτός ένας τέτοιος κίνδυνος τις προσεχείς εβδομάδες.

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΦΟΡΜΗ

Ακόμα και οι πιο σκληρές εξτρεμιστικές πράξεις χρειάζονται την κάλυψη μιας αφορμής. Ποτέ δεν έγινε και δεν είναι δυνατό να γίνει κάποιο εξτρεμιστικό χτύπημα ή κάποιος πόλεμος χωρίς να υπάρχει κάποια νομιμοφανής αιτία από την μεριά του επιτιθέμενου.  Στην Ελλάδα, αν και προσπάθησαν πολύ να το δημιουργήσουν, δεν υπήρξε ως τώρα κάτι τέτοιο.

Ο Έλληνας ποτέ δεν υπήρξε ακραίος και ποτέ δεν έκανε επιθετικές πράξεις σε άλλους λαούς. Πάντα πολεμούσε αμυνόμενος. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια με την (σκόπιμα) αθρόα έλευση αλλοδαπών μουσουλμάνων στην πατρίδα μας, ο Ελληνικός λαός στάθηκε στο ύψος του: Παρότι μας σφάζουν,μας βιάζουν, μπαίνουν μέρα μεσημέρι στα σπίτια μας και μας ληστεύουν, μας κλέβουν το μεροκάματο και το κυριότερο δεν εκτιμάν το φιλότιμο που επιδεικνύουμε προς αυτούς, ποτέ δεν υπήρξαν φαινόμενα «πογκρόμ» εναντίον τους και ποτέ δεν τους απαντήσαμε ως λαός με το ίδιο νόμισμα (όπως ίσως θα έπρεπε).

Ακόμα και η άνοδος της Χρυσής Αυγής και του Εθνικισμού γενικότερα στην Ελλάδα που, τόσο πολύ πάσχισαν να το αναδείξουν σαν κοινωνικό πρόβλημα, δεν δημιούργησε τα φαινόμενα που είχε δημιουργήσει στην Χιτλερική Γερμανία και αλλού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός στράφηκε πιο πολύ στην αγάπη προς τον Έλληνα παρά στο μίσος προς τον ξένο και έτσι ούτε και από εκεί ήρθε η πολυπόθητη αφορμή (ακόμα). Εδώ όμως έχουμε μια πρώτης τάξεως αφορμή: Τα γεγονότα της Ηλείας προσεκτικά διατυπωμένα και διατυμπανισμένα κάνουνε τον γύρο του κόσμου.

Εντύπωση προκαλεί η ταχύτητα της διάδωσης αυτού του γεγονότος ανά τον πλανήτη την στιγμή που, άλλα καθημερινά εγκλήματα εναντίον του Ελληνικού λαού αποσιωπούνται εντέχνως. Επίσης το ακόμα πιο ύποπτο στην υπόθεση είναι η «αριστερή» φρασεολογία και έκταση που δίδεται στο θέμα. Οι σκλάβοι αλλοδαποί και η εκμετάλευση τους από τους ντόπιους τσιφλικάδες, η διεκδίκηση του μεροκάματου του εργαζόμενου και η άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων από τον εργοδότη, το δουλεμπόριο και τα συμφέροντα γύρω από αυτό είναι «τσιτάτα» που εκτοξεύονται και είναι σίγουρο πως εξάπτουν καίρια το αριστερό συναίθμημα. Το αν αυτό γίνεται σκόπιμα ή όχι θα το κρίνει η ιστορία. Γεγονός αποτελεί πως η αφορμή είναι ιδανική...


Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Το επόμενο σημείο που πρέπει να σταθούμε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια εξτρεμιστική κίνηση. Ο Εξτρεμιστής σαφώς και σκοπεύει σε γεγονότα που θα πλήξουν όσο πιο πολύ κόσμο και θα κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπληξη. Στην ελλάδα αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποιο αθλητικό γεγονός(π.χ. Ολυμπιακοί ή Μουντιάλ) ούτε κάποια μεγάλη λοσύναξη που θα μπορούσε να χτυπηθεί με πληθώρα θυμάτων παρα μόνο το θρησκευτικό γεγονός της ανάστασης του Κυρίου.


Είναι γνωστό πως αυτές τις Άγιες ημέρες τα πάντα υπολειτουργούν στην πατρίδα. Ακόμα και οι ένστολοι προσπαθούν το κατά δύναμη να είναι κοντά στις εκκλησίες που εξελίσσονται τα Θεία πάθη. Φανταστείτε λοιπόν μια εξέγερση που θα εκτυλιχτεί στην Ελλάδα το Μ. Σάββατο την ώρα της ανάστασης. Σκεφτείτε το λίγο. Οι όποιοι πυροβολισμοί θα περάσουν απαρατήρητοι από τον κόσμο, αφού θα μπερδεύονται με τον θόρυβο που κάνουν οι διάφορες κροτίδες. Κανείς δεν θα είναι κοντά σε τηλεόραση ή σε Ίντερνετ ώστε να αντιληφθεί το τι συμβαίνει. Τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας συνήθως καταρρέουν για κάποιες ώρες από την υπερφόρτωση.

Η χρονική στογμή είναι ιδανική. Μέχρι να το πάρει ο πολύς κόσμος χαμπάρι η δουλειά θα έχει γίνει και ακόμα και όταν αντιληφθούμε το τι θα γίνεται η οργάνωση και η αντίσταση θα ειναι ανέφικτη.


Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΠΟΣ.

Σύγχρονη Αθήνα. Ένα καζάνι που βράζει αλλά δεν εκτονώνεται πουθενά. Πάθη και μίση δεκαετιών αναβιώνουν εν μέσω κρίσης και δείχνουν τον χειρότερο εαυτό τους. Εδώ και τώρα αναβιώνει το μίσος του εμφιλίου της αριστεράς εναντίον της δεξιάς. Εδώ και τώρα αναβιώνει το μίσος του κατακτημένου από τους Γερμανούς εναντίον του Γερμανοτσολιά και του μαυραγορήτη. Εδώ και τώρα αναβιώνει το μίσος του αλλόθρησκου εναντίον της Ορθοδοξίας. Σε όλο αυτό το σκηνικό του μίσους μια σύγχρονη Βαβέλ: 549 φυλές από όλον τον πλανήτη, ενίοτε και εχθρικές μεταξί τους αλλά πάντα εχθρικές προς εμας έχουν εγκατασταθεί εδώ με το έτσι θέλω και περιμένουν μια ευκαιρία.

Υπάρχει πιο ιδανικός τόπος από την σύγχρονη Αθήνα για κάτι τέτοιο;


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 

Ο γράφων κάποτε είχε διαβάσει ένα βιβλίο συγγραφέας του οποίου ήταν κάποιος ονόματι Νίκος Χιδίρογλου. Το βιβλίο λεγόταν «Οχι στην παλαιά πόλη» και μου είχε κάνει εντύπωση πως πολλά στοιχεία της φανταστικής αυτής ιστορίας επιβεβαιώθηκαν με ανατριχιαστική λεπτομέρεια λίγο καιρό αργότερα από την συγγραφή του.

Ο ίδιος ο συγγραφέας υποστήριζε πως την όλη την ιστορία την είχε δει στον ύπνο του σε κάποιο όνειρο και έτσι την έγραψε. Εγώ δεν το πιστεύω. Πιστεύω πως με κάποιον τρόπο ο άνθρωπος αυτός κάτι ήξερε αλλά δεν ήθελε να το πει καθαρά. Τώρα λοιπόν που έγραφα αυτό το άρθρο θυμήθηκα πως το βιβλίο έλεγε πως όλα ξεκινήσανε από ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε μια Εκκλησία όπου σκοτώθηκαν πολλοί Έλληνες. Μένει να διαπιστώσω αν το βιβλίο αυτό θα εξελιχθεί τελικά σε «προφητικό». Θα παρακαλούσα λοιπόν να είμαστε σε επιφυλακή και έτοιμοι.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΚΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.