Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

PROJECT LUCIFER, και το εκπληκτικό Εξω-Θεολογικό σχέδιο για την άφιξη ενός εξωγήινου Σωτήρα



Petrus Romanus, PROJECT LUCIFER, και το εκπληκτικό Εξω-Θεολογικό σχέδιο για την άφιξη ενός εξωγήινου Σωτήρα:
«Οι Χριστιανοί δεν θα χρειασθεί αμέσως να αποκηρύξουν την πίστη τους στον θεό «απλώς πάνω
στην βάση της λήψεως αυτής της νέας, μη αναμενόμενης πληροφορίας ενός θρησκευτικού χαρακτήρα από εξωγήινους πολιτισμούς.» Πάντως όταν το «θρησκευτικό περιεχόμενο» που προέρχεται έξω από την Γή «έχει επαληθευθεί» θα πρέπει να «ξαναδιαβάσουν το Ευαγγέλιο μαζί με τις νέες πληροφορίες …»

Αστρονόμος του Βατικανού, Διαπρεπής Θεολόγος και Πλήρης Καθηγητής της Θεμελιώδους Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Pontificia Università della Santa Croce στην Ρώμη (συνδεδεμένο με την Opus Dei), Πατήρ Giuseppe Tanzella-Nitti

Νομίζετε ότι ξέρετε τι έρχεται, τι περιμένει τον πλανήτη και τον άνθρωπο;

Οι Νεφιλίμ σαν «Διαστημικοί Σωτήρες» για την Σωτηρία του Ανθρώπου, των Tom Horn & Cris Putnam. Στην τελευταία μας αναφορά ο κορυφαίος Αστρονόμος του Βατικανού Guy Consolmagno δήλωσε το πώς οι σύγχρονες κοινωνίες μπορεί σύντομα «να δουν τους εξωγήινους σαν Σωτήρες της ανθρωπότητας.» Για να επεξηγήσει την θεολογική ορθότητα αυτής της πιθανότητας, ο Consolmago υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα ευφυή όντα που δημιούργησε ο θεός στο σύμπαν, και λέγει ότι αυτές οι μη γήινες μορφές ζωής περιγράφονται στην Βίβλο. Αρχίζει δείχνοντας στους αγγέλους και μετά μας αιφνιδιάζει αναφερόμενος στους Νεφιλίμ:

Άλλα ουράνια όντα αναφέρονται πολλές φορές στους Ψαλμούς. Για παράδειγμα, κοιτάξτε στο όμορφο κομμάτι του Ψαλμού 89 και στον Ιώβ (38:7). Υπάρχουν «ουρανοί», «οι άγιοι», αυτοί «στους Ουρανούς», οι «Αυγερινοί και … ουράνια όντα» είναι ακόμη περισσότερες αναφορές στους αγγέλους; Η αναφέρονται σε ένα είδος ζωής πέρα από την γνώση μας;

… Αυτά δεν είναι τα μόνα μη ανθρώπινα ευφυή όντα που αναφέρονται στην Βίβλο. Υπάρχει αυτό το παράξενο και μυστηριώδες εδάφιο στην αρχή της Γενέσεως, Κεφάλαιο 6, που περιγράφει ότι οι «γιοί του θεού» παίρνουν ως συζύγους ανθρώπινες γυναίκες. Με αυτό δίνεται μια απογοητευτικά πλάγια αναφορά στους «Nephilim … τους ήρωες που ήταν από παλιά, τους φημισμένους πολεμιστές.»

Οι περισσότεροι μελετητές της Βίβλου θεωρούν ότι οι Νεφιλίμ και οι Γιοί του Θεού στην Γένεση μπορούν να ερμηνευθούν σαν απομεινάρια των ιστοριών της δημιουργίας των παγανιστικών φυλών που υπήρχαν γύρω από το Ισραήλ που γραφτήκανε από ανθρώπους που έβλεπαν όσους δεν ανήκαν στην φυλή τους απερίγραπτα ξένους. Επίσης οι αναφορές στους ουρανούς και τα αστέρια που τραγουδούσαν και υμνούσαν τον θεό απλώς σαν όμορφη ποίηση.

Αλλά είτε ερμηνεύετε αυτά τα πλάσματα σαν αγγέλους η εξωγήινους δεν έχει πραγματικά σημασία. Το θέμα είναι ότι οι αρχαίοι συγγραφείς στην Βίβλο, όπως όλοι οι αρχαίοι άνθρωποι δεν είχαν πρόβλημα με την πιθανότητα ότι και άλλα ευφυή όντα μπορούσε να υπάρχουν.

Ξαναδιαβάστε το, και ρωτήστε τον εαυτό σας: Ο κορυφαίος αστρονόμος του Βατικανού εννοούσε στην πραγματικότητα να χρησιμοποιήσουμε την ιστορία των Νεφιλίμ από την Βίβλο σαν παράδειγμα για το είδος των «διαστημικών σωτήρων» που άνθρωπος θα πρέπει να στραφεί για την σωτηρία του; Αυτός ο απίστευτος ισχυρισμός ολοκληρώνεται με το τι λέει κατόπιν. Αναφέροντας τον Ιωάννη 10:16, ο Consolmago γράφει: «Ίσως δεν είναι παρατραβηγμένο να δούμε το Δεύτερο πρόσωπο στην Τριάδα, τον Λόγο που ήταν παρών Ιωάννης 1:l και 10:18 όχι μόνο σαν τον Υιό του Ανθρώπου αλλά σαν το παιδί κάποιων άλλων φυλών;»

Πράγματι, οι μελετητές του Βατικανού πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι το παιδί των Αστεριών κάποιας εξωγήινης φυλής; Μήπως ο Consolmagno και /ή άλλοι Ιησουίτες μυστικά πιστεύουν ότι η Παρθενική Γέννεσις ήταν στην πραγματικότητα ένα σενάριο απαγωγής από εξωγήινους που γονιμοποίησαν την Μαρία, προκαλώντας την γέννηση ενός υβριδικού Χριστού; Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την μη αναμενόμενη απάντηση.

Όλα αυτά θα φαινόταν σαν απίθανη θεολογία εάν δεν υπήρχε το γεγονός ότι και άλλοι υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του Βατικανού – αυτοί που μελετούν την «Αστρική Βάση Διδόμενων» (όπως την αποκαλούν οι τοπικοί Ινδιάνοι) στο βουνό Graham στο αστεροσκοπείο του Βατικανού στο Tucson της Αριζόνα – λένε τα τελευταία χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει τον Dr. Christopher Corbally, Υποδιευθυντή του Vatican Observatory Research Group στο βουνό Mt. Graham έως το 2012, που πιστεύει ότι η εικόνα μας για τον Θεό θα πρέπει να αλλάξει εάν γίνει σύντομα η αποκάλυψη για εξωγήινη ζωή από τους επιστήμονες (περιλαμβάνοντας την ανάγκη να εξελιχθεί η παραδοχή μας από ένα «ανθρωποκεντρικό» θεό σε μια «ευρύτερη οντότητα»).

Καθώς επίσης ο τωρινός διευθυντής του Vatican Observatory, ο πατήρ Josè Funes, ο οποίος προχώρησε επίσης μακριά, υποδηλώνοντας ότι η εξωγήινη ζωή όχι μόνον υπάρχει στο σύμπαν και είναι τα «αδέλφια» μας, αλλά όταν φανερωθεί θα επιβεβαιώσει την αληθινή «πίστη» του Χριστιανισμού και την κυριαρχία της Ρώμης. Όταν η εφημερίδα L’Osservatore Romano (που δεν δημοσιεύει τίποτα που δεν εγκρίνει το Βατικανό) όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, απάντησε: «Πως μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η ζωή δεν έχει αναπτυχθεί και αλλού; Όπως θεωρούμε τα γήινα όντα σαν αδελφούς και αδελφές, γιατί να μην μιλάμε για εξωγήινα αδέλφια; Θα είναι ακόμη μέρος της δημιουργίας και το να πιστεύουμε στην ύπαρξη τους δεν είναι αντίθετο με το Καθολικό δόγμα»

Τέτοιες δηλώσεις είναι οι τελευταίες σε μια σειρά σχολιασμών από πολυάριθμους αστρονόμους του Βατικανού επιβεβαιώνοντας μια αυξανόμενη πίστη (ή μήπως μια εσωτερική γνώση;) ότι η αποκάλυψη θα γίνει στο άμεσο μέλλον για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, και ότι αυτό το γεγονός δεν θα επηρεάσει το κύρος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Από τις δεκαετίες του 70 έως το 90, ήταν ο Monsignor Corrado Balducci – ένας εξορκιστής, θεολόγος και μέλος της Curia του Βατικανού (το κυβερνών σώμα στην Ρώμη) και φίλος του πάπα – που πήγε ίσως πιο μακριά, εμφανιζόμενος στην Ιταλική Εθνική Τηλεόραση πολλές φορές για να δηλώσει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο αλληλεπιδρούν με την Γή αλλά και ότι οι αρχηγοί του Βατικανού το γνωρίζουν.

Επιπλέον, μιλώντας σαν επίσημος δαιμονολόγος, είπε ότι οι εξωγήινες επαφές «δεν είναι δαιμονικές, δεν οφείλονται σε ψυχολογική δυσλειτουργία και δεν είναι περίπτωση προσκολλημένης οντότητας, αλλά αυτές οι επαφές οφείλουν να μελετηθούν προσεκτικά. Αποκάλυψε ακόμη πως το Βατικανό το ίδιο παρακολουθεί από κοντά το φαινόμενο και ήσυχα συλλέγει υλικές αποδείξεις από τις πρεσβείες του Βατικανού (Nunciatures) σε όλο τον κόσμο για τους εξωγήινους και την αποστολή τους (αργότερα σε αυτήν την έρευνα θα αποκαλύψουμε τους μυστικούς εξωγήινους φακέλους που το Βατικανό συλλέγει από το 1950).

Για παράδειγμα σε ένα φόρουμ που αφορούσε το τεράστιο κύμα των UFO στο Μεξικό, δήλωσε, «Πάντα επιθυμώ να είμαι ο εκπρόσωπος για αυτούς τους ανθρώπους των άστρων που αποτελούν μέρος της δόξας του Θεού, και θα συνεχίσω να τα φέρνω στην προσοχή της Αγίας Μητέρας Εκκλησίας.» Ότι και να πιστεύετε για αυτά που υποστηρίζει, ο Balducci ήταν μέρος της ειδικής ομάδος συμβούλων του Βατικανού, επίσημος εκπρόσωπος για την Ρώμη σε θέματα της εξωγήινης ζωής όπως και σε θέματα UFO και εξωγήινων απαγωγών, και οι απόψεις του ποτέ δεν αντικρούστηκαν από την εκκλησία.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον ήταν ο Καθολικός θεολόγος πατέρας Malachi Martin που, πριν τον θάνατο του το 1999, έθιξε κάτι σαν άμεση εξωγήινη επαφή περισσότερο από μια φορά. Σε μια εκπομπή στο Coast to Coast AM radio το 1997, ο Art Bell ρώτησε τον Martin γιατί το Βατικανό ήταν βαθιά εμπλεκόμενο στην μελέτη του βαθέως διαστήματος στο Mt Graham Observatory που επισκεφθήκαμε.

Σαν πρώην συνταξιούχος καθηγητής του Pontifical Biblical Institute, ο Martin ήταν ο κατάλληλος να απαντήσει καθόσον είχε μυστικές πληροφορίες που αφορούσαν το Βατικανό. Η απάντηση του Martin άναψε μια θύελλα ενδιαφέροντος από πλευράς των Χριστιανών και κοσμικών UFOλόγων όταν εκείνος απάντησε, «Επειδή η νοοτροπία … ανάμεσα σε εκείνους που [είναι] στα … υψηλότερα επίπεδα του Βατικανού στην διοίκηση και την γεωπολιτική, ξέρετε … τι συμβαίνει στο διάστημα, και το τι μας πλησιάζει, θα μπορούσε να είναι μεγάλη σημασίας στα επόμενα πέντε χρόνια, δέκα χρόνια (η υπογράμμιση προστεθεί).»

Αυτά τα κρυπτικά λόγια «και το τι μας πλησιάζει, θα μπορούσε να είναι μεγάλη σημασίας» ακολουθήθηκε από συνεντεύξεις με συζήτηση για το μυστηριώδες «σημάδι στον ουρανό» που ο Malachi πίστευε ότι πλησιάζει από τον Βορρά. Ενώ αυτό θα μπορούσε ένα είναι μια πλάγια αναφορά σαν προμήνυμα για το τέλος του χρόνο, η Καθολική προφητεία για τον Μεγάλο Κομήτη, οι άνθρωποι που ήταν κοντά στον Malachi πιστεύουν ότι αναφερόταν στο γεγονός στο άμεσο μέλλον της αφίξεως εξωγήινης ευφυΐας. (Ενδιαφέρουσα σημείωση από τους συγγραφείς):

Όταν ρωτήσαμε τον πατέρα Guy Consolmagno τι σκεφτότανε για τους ισχυρισμούς του Malachi, φαινόταν πραγματικά θυμωμένος με τον άνθρωπο, λέγοντας: «Έχω ακούσει ιστορίες για το τέλος του Malachi Martin που μου κάνει μάλλον ύποπτες δηλώσεις που προέρχονται από αυτόν. Ήμουν στο παρατηρητήριο στην δεκαετία του 1990 και ποτέ δεν μας επισκέφθηκε η είχε κάνει οτιδήποτε με εμάς.»

Αυτή η αντίδραση είναι συνεπής με το πόσοι καθολικοί ιερείς αντιπαθούσαν την προθυμία του Malachi να αποκαλύπτει ότι η Ρώμη ήθελε θαμμένα, ειδικά για την Σατανική σέχτα που ο Ιησουίτης Μalachi έγραφε στα μπέστ σέλερ βιβλία του.

Ακόμη αν η εξωγήινη ζωή είναι κάτι που οι αξιωματούχοι του Βατικανού εξετάζουν για αρκετό καιρό, γιατί μιλάνε τόσο ανοιχτά τώρα, σε αυτό που κάποιοι πιστεύουν σαν μια προσεκτική δογματική αποκάλυψη τα τελευταία χρόνια; Είναι αυτό μια σκόπιμη προσπάθεια από τους υπαλλήλους της εκκλησίας για «ζέσταμα» των λαϊκών στην αποκάλυψη των εξωγήινων; Μήπως οι επίσημες εκδόσεις της εκκλησίας είναι μια απόπειρα πριν φτάσουν στην αποκάλυψη, για να διατηρήσουν οι πιστοί την ορθοδοξία τους υπό το φως της επικείμενης πρωτοφανούς γνώσεως;

Γράφοντας στο Newsweek την Τρίτη 15 Μαΐου 2008 στο άρθρο «Το Βατικανό και οι Μικροί Πράσινοι Άνθρωποι», η Sharon Begley σημείωσε ότι αυτό μπορεί να είναι μια προσπάθεια να δείξει τον εναγκαλισμό της επιστήμης από το Βατικανό. Είναι ενδιαφέρον ότι το Βατικανό είχε σχέδια να κάνει συνέδριο την άνοιξη για τα 150 χρόνια της Καταγωγής των Ειδών, την εργασία του Κάρολου Δαρβίνου για την θεωρία της εξελίξεως.

Οι οργανωτές λένε ότι θα κοιτάν πέρα από παγιωμένες θέσεις περιλαμβάνοντας και τον εσφαλμένο δημιουργισμό. Το Βατικανό λέει ότι θέλει να επανεξετάσει το θέμα της εξελίξεως με μια ευρύτερη θεώρηση και ότι αυτό χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Ο Begley σημείωσε ότι η κατάλληλη συνεκτίμηση μπορεί να είναι κάτι που υπαινίχθηκε ο Guy Consolmagno τρία χρόνια νωρίτερα σε μια συνέντευξη στην Sunday Herald. Αυτό το άρθρο έδειξε το πώς η δουλειά του Consolmagno περιλαμβάνει συμφιλίωση με «την πιο άγρια ​​ροή της επιστημονικής φαντασίας με το φλεγόμενο δόγμα της Αγίας Έδρας» και ο τελευταίος ελιγμός του ήταν για τον «Σπόρο του Ιησού», περιγράφοντας τον σαν μια «θεωρία στρεβλώσεως του μυαλού που εικάζει ότι ίσως κάθε πλανήτης φιλοξενεί ευφυή ζωή με αυτό επίγνωση η οποία μπορεί να είχε τον δικό της Χριστό να περπατά στις θάλασσες μεθανίου, όπως έκανε ο Χριστός στην Γαλιλαία. Η σωτηρία των Μπετελγκεσιανών μπορεί να συνέβη ταυτόχρονα με την σωτηρία των γήινων.»

Αυτό μοιάζει με μια αγιοποιημένη εκδοχή της πανσπερμίας – η ιδέα ότι η γη δέχτηκε «σπόρους» πολύ παλιά από κάποια πρόσκρουση μετεωρίτη – αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ο «σπόρος» ήταν θεϊκός και συμφιλιωμένος με τον Χριστό.

Η παράξενη σύνδεση μεταξύ των εκπροσώπων του Βατικανού και της ερωτήσεως για τους εξωγήινους θίχτηκε ακόμη μια φορά σε μια συνέντευξη τον Μάιο του 2008 στο L’Osservatore Romano με το πατέρα Funes, με τίτλο, «Ο Εξωγήινος είναι Ο Αδελφός μου.» Στην Αγγλική μετάφραση ο Funes, απαντά στην ερώτηση εάν οι εξωγήινοι πρέπει να λυτρωθούν, που ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να υποτίθεται. «Ο Θεός έγινε άνθρωπος στον Ιησού για να μας σώσει», λέει. «Αν υπάρχουν άλλα νοήμονα όντα, δεν είπε ότι θα έχουν ανάγκη της λύτρωσης. Θα μπορούσαν να παραμείνουν σε πλήρη φιλία με τον Δημιουργό τους.»

Με την «πλήρη φιλία,» ο Funes θεωρεί πώς μερικοί θεολόγοι του Βατικανού έχουν αποδεχθεί την πιθανότητα ότι ένα εξωγήινο είδος που μπορεί να υπάρχει να είναι ηθικά ανώτερο από τους ανθρώπους – πιο κοντά στο Θεό από ότι οι άνθρωποι είναι – και ότι, ως εκ τούτου, μπορούν να έρθουν εδώ για να μας ευαγγελίσουν. Ο πατέρας Guy Consolmagno κράτησε την ίδια γραμμή σκέψης, όταν έγραψε στο βιβλίο του, Brother Astronomer: Adventures of a Vatican Scientist: Έτσι, το ερώτημα του κατά πόσον ή όχι θα πρέπει να ευαγγελίζεται είναι πραγματικά ένα επίμαχο ζήτημα. Κάθε εξωγήινος που θα βρίσκουμε θα μαθαίνει και θα αλλάζει από την επαφή μαζί μας, όπως και εμείς θα μαθαίνουμε και θα αλλάζουμε από την επαφή μαζί τους. Είναι αναπόφευκτο. Θα μας ευαγγελίσουν και αυτοί, επίσης.

Αλλά κρατηθείτε γιατί αυτή τρύπα πάει ακόμη πιο βαθειά …

Σε μια επιστημονική μελέτη για την Interdisciplinary Encyclopedia of Religion and Science, ο πατέρας Giuseppe Tanzella-Nitti – ένας θεολόγος της Opus Dei του Pontifical University of the Holy Cross στην Ρώμη – εξηγεί το πώς όντως θα ευαγγελιζόμασταν κατά την διάρκεια της επαφής με «πνευματικούς εξωγήινους», όπως κάθε πιστός στον θεό θα έκανε, επιχειρηματολογώντας, το να συναντήσει ένα εξωγήινο πολιτισμό σαν μια εκπληκτική εμπειρία και θα έκλινε να σεβασθεί τον εξωγήινο και να αναγνωρίσει την κοινή καταγωγή των διαφορετικών ειδών που προέρχονται από τον ίδιο δημιουργό.

Σύμφωνα με τον Giuseppe, αυτή η επαφή με μη γήινη ευφυΐα θα πρόσφερε νέες πιθανότητες «καλύτερης κατανόησης της σχέσεως μεταξύ του θεού και όλης της δημιουργίας». Ο Giuseppe δηλώνει ότι αυτό δεν θα υποχρεώσει αμέσως τους Χριστιανούς «να αποκηρύξουν την πίστη τους στον Θεό απλώς στην βάση της λήψεως μια νέας, απρόσμενης πληροφορίας θρησκευτικού χαρακτήρα από εξωγήινους πολιτισμούς, αλλά μια τέτοια αποκήρυξη θα ερχόταν αμέσως μετά αφότου το «θρησκευτικό περιεχόμενο» προερχόμενο έξω από την Γή επιβεβαιώνονταν σαν λογικό και πιστευτό.

«Εφόσον η αξιοπιστία της πληροφορία έχει επαληθευθεί» ο πιστός θα πρέπει να «συμφιλιώσει μια τέτοια νέα πληροφορία με την αλήθεια που αυτός η αυτή ήδη γνωρίζει και πιστεύει στην βάση της αποκαλύψεως του ενός και τρισυπόστατου θεού, κάνοντας ένα ξαναδιάβασμα του Ευαγγελίου μαζί με τις νέες πληροφορίες …» Το πώς αυτό το «πιο πλήρες» ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ θα μπορούσε να μειώσει την έμφαση η να αλλάξει σημαντικά την σωτηρία μας μέσω του Ιησού Χριστού συζητιέται στο κεφάλαιο της ΕΞΟΘΕΟΛΟΓΙΑΣ στο αναμενόμενο ερευνητικό βιβλίο μας «ExoVaticana», αλλά ο πρώην αντιπρόεδρος Christopher Corbally, του Vatican Observatory (αστεροσκοπείου του Βατικανού), στο άρθρο του

«Τα θα συνέβαινε αν υπήρχαν άλλοι κατοικημένοι κόσμοι» έχει συνοψίσει τη πιο σημαντική πτυχή, όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ιησούς απλά δεν μπορεί να παραμείνει ο μοναδικός Λόγος της σωτηρίας: «Θα προσπαθήσω να εξερευνήσω τον εξωγήινο αλλοδαπό, αφήνοντας «το ‘να είναι αυτό που είναι, χωρίς βιασύνη για μια κατηγορία ταξινόμησης, ούτε ακόμη να αναμένω σαν τεκμήριο τα δύο φύλα,»

είπε ο Corbally , πριν από ρίξει αυτή την βόμβα:

Ενώ ο Χριστός είναι η Πρώτη και η Τελευταία λέξη (το Άλφα και το Ωμέγα) που ομιλείται στην ανθρωπότητα, δεν είναι κατ ανάγκη ο μόνος λόγος που αρθρώθηκε στο σύμπαν … Καθόσον ο λόγος που αρθρώθηκε σε εμάς δεν φαίνεται να αποκλείει τον ισοδύναμο «Λόγο» που αρθρώθηκε στους εξωγήινους. Και αυτοί θα μπορούσαν να έχουν τον «Λόγο –γεγονός». Όποι και αν είναι αυτό το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ένας επαναλαμβανόμενος θάνατος και η ανάσταση, αν ο Θεός επιτρέπει περισσότερη φαντασία από ορισμένες θρησκευτικούς στοχαστές που δεν φαίνεται να είχαν. Για το Θεό, ως παντοδύναμος, δεν περιορίζεται σε μια μορφή της γλώσσας, την ανθρώπινη.

Ότι οι υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του Βατικανού θα είχαν χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια τέτοια γλώσσα παραδεχόμενοι την πιθανότητα εξωγήινης ζωής και τον δραματικό ρόλο της εισαγωγής τους στον ανθρώπινο πολιτισμό όσον αφορά την αλλαγή στα εγκατεστημένα δόγματα για την ανθρωπολογία, την φιλοσοφία, την θρησκεία και την απολύτρωση πρόκειται να επηρεάσει περισσότερο το μέλλον από ότι είμαστε προετοιμασμένοι.

Και μετά υπάρχει εκείνη η συσκευή LUCIFER στο βουνό Mt. Graham, με την οποία αρνείται το Βατικανό ότι είναι συνδεδεμένο αλλά θα την περιγράψουμε αργότερα. Το LUCIFER είναι ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ αποτελείται από δύο καθρέπτες 8,4 μέτρων σαν ΚΥΑΛΙΑ και ψύχεται στους -213 βαθμούς για να συλλαμβάνει το near-infrared φάσμα ! Στον ιστότοπο του Vatican Observatory περιγράφεται σαν “NASA AND THE VATICAN’S INFRARED TELESCOPE CALLED [LUCIFER] – Γερμανικής κατασκευής στην ιδιοκτησία και χρηματοδότηση της NASA και του Βατικανού … για την ανίχνευση του NIBIRU/NEMESIS. Είπατε τίποτα;

Επαναλαμβάνω το γράφει στον επίσημο ιστότοπο του αστεροσκοπίου. Γιατί το Βατικανό άφησε αυτήν την φράση στον ιστότοπο; O Nibiru και η Nemesis είναι υποθετικοί πλανήτες που επιστρέφουν σε κοντινή για την Γη τροχιά μετά από χιλιάδες χρόνια. Έχουν συνδεθεί στον μοντέρνο μύθο του “Planet X” και πιο σκοτεινά με την καταστροφή των πλανητών που κάποιοι πιστεύουν ότι έγινε σε ένα μεγάλο πόλεμο μεταξύ του Θεού και του Εωσφόρου όταν ο ισχυρός άγγελος εκδιώχθηκε από τους ουρανούς.

Στο βιβλίο του Ιώβ ο προφήτης δίνει λεπτομέρειες το πώς ο Θεός κατέστρεψε κυριολεκτικά τους τόπους κατοικίας των Αγγέλων που επαναστάτησαν εναντίον του (Ιώβ 26:11-13), ειδικά αναφέρει την καταστροφή του Rahab, ένα πλανητικό σώμα επίσης γνωστό σαν «Περηφάνεια», από όπου ο θεός έδιωξε το φίδι.

Μήπως η Ρώμη και άλλες δυνάμεις αυτού του πλανήτη χρησιμοποιούν την συσκευή LUCIFER για να παρατηρήσουν κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να δούμε – κάτι που πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει αυτόν τον αρχαίο πόλεμο (η ακόμα χειρότερα παρατηρούν τις προσεγγίζουσες στο τέλος του κόσμου αγγελικές μηχανές τηλεμεταφοράς /UFOs, κάτι για το οποίο έκανε υπαινιγμούς ο Malachi Martin) ;

Η τελευταία θεωρία είναι ενδιαφέρουσα στο φώς του δαιμονικού ονόματος της υπέρυθρης συσκευής. Τα υπέρυθρα τηλεσκόπια μπορούν να ανιχνεύσουν σώματα πολύ ψυχρά η πολύ μακριά που έχουν ελάχιστο παρατηρήσιμο φώς, όπως μακρινά νεφελώματα και καφέ αστέρες νάνοι. Επιπλέον η υπέρυθρη ακτινοβολία έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος από το ορατό φώς, που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει μέσα από αστρικά αέρια και σκόνη χωρίς να σκεδαστεί. Αντικείμενα και περιοχές που αποκρύβονται στο ορατό φάσμα, περιλαμβανομένου και του κέντρου του Γαλαξία μας, μπορούν αν ανιχνευτούν από την υπέρυθρη τεχνολογία του LUCIFER.

Αλλά αυτό που έχει εξιτάρει τους ερευνητές UFO για καιρό τώρα, είναι η ικανότητα της υπέρυθρης τεχνολογίας να εντοπίζει και να παρατηρεί Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα στον ουρανό που δεν φαίνονται με τα άλλα τηλεσκόπια η με γυμνό μάτι. Είναι γεγονός ότι μερικές από τις πλέον εκπληκτικές φωτογραφίες UFOs υπαρχουν σε υπέρυθρο φίλμ.

Το τι έχει αυτό να κάνει με την άφιξη του Petrus Romanus και ειδικά τον παγκόσμιο ηγέτη που θα παρουσιάσει είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και τελικώς επικείμενο !!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23 Μαΐου, 2013

    ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΘΗ ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΗΣΤΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ 1204 ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΩΤΩΝΑΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΩΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΝΟ 100 ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΩΗΘΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.