Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ, "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ...ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ!!!


Έτσι λοιπόν εξηγούνται οι διαρκείς τηλεοπτικές εμφανίσεις των Ιφικράτη Αμυρά, Αρτέμη Σώρρα, Μπεξή (έχει δική του εκπομπή), καθώς και άλλων, συνήθως καλεσμένων του ομοϊδεάτη τους Στέφανου Χίου! 
Έτσι εξηγείται και η υστερία με τα "600 δις", ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ που όμως προωθήθηκε τάχιστα ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, "συστημικά" και "αντισυστημικά"!

Ετοιμάζονται να μας πλασάρουν τους νέους...εθνοσωτήρες, που θα μας "ξεχρεωκοπήσουν"!!!


Ο πράκτορας της ΚΥΠ - σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία εδώ - και ημίτρελος χριστιανομάχος Ιφικράτης Αμυράς, το ανήγγειλε δημόσια:

Ο αρχιαπατεώνας Αρτέμης Σώρρας, συμμετέχει ευχαρίστως:

Στο κόλπο και ο γνωστός "αρχαιολάτρης" Ευάγγελος Μπεξής (μαζί του ξεκίνησε ο ξεφτιλάδωνις Γεωργιάδης):
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους παραπάνω ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, διότι όπως φάνηκε, η ιστορία με τα "600 δις" δεν ήταν τόσο αθώα, αλλά αποσκοπούσε ξεκάθαρα σε πολιτικά οφέλη!

Ειδικά κάποιοι...Χριστιανοί, που όπως μαθαίνουμε συμπαρίστανται στον Σώρρα (!!!), καλά θα κάνουν να διαβάσουν πρώτα τις απόψεις των συνοδοιπόρων του Αμυρά και Μπεξή για τον Χριστιανισμό!

Κι επειδή ίσως κάποιοι μας κατηγορήσουν πως κακώς αποκαλούμε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τους "κυρίους" της "E.N.D", παραθέτουμε την αποκαλυπτική αλληλογραφία Ελληνοαμερικανού με την Τράπεζα του Μόντρεαλ στον Καναδά, όπου τάχα είχαν...κατατεθεί τα "600 δις":

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ" ΑΥΤΑ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/12/600.html

 ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

4 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι...ο λυκος στην ανταρα χαιρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μωρη,τι φωναζεις ετσι,τι φοβασαι μην σου πιασει τον κωλο η END ,
    Ξερεις τοσα πολλα μυστικα και τρεχεις να προειδοποιησεις και τους αλλους για να μην τους πιασουν και αυτων τον κωλο,
    Μωρη σιχαμενη λες τον Σωρρα αρχιαπατεωνα, αυτοι που σε κυβερνανε τωρα τι ειναι το φιλοπτωχο ταμειο της γειτονιας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ , ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος04 Μαρτίου, 2013

    χα χα χα χα χα....ενας ακομη απατεωνας πειραζει εεε;;;;Ενοχλει;;;;Δεν ειναι του συναφιου σας;;;;Ευχομαι να ειναι ο κακος ο λυκος και να φαει ολα τα προβατα μεσα στο μαντρι!!!!!Καιρος να ενωθουν ολοι οι Ελληνες σε μια φωνη εξω απο κομματα και θρησκειες.....φτανει πια....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.