Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !


Είναι γραμμένη σε παπύρους, το ένα βρίσκεται σε Χριστιανική εκκλησία στο Ισραήλ και το πρωτότυπο στο Αφγανιστάν  .

Θα ήθελα να πιστεύω, πως είστε ένας εκ των αναγνωστών που γνωρίζουν πως υπάρχουν ευαγγέλια άγνωστα σε εμάς, όπως και ότι τα 4 γνωστά έχουν υποστεί τρομερές αλλοιώσεις.
Το απόγειο τέτοιων κινήσεων συμβαίνει με την  πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, με την άγνωστη επιστημονική και τεχνολογική γνώση, την οποία εκμεταλλεύονται σήμερα οι κρατούντες τους παπύρους, αφου τους διέσωσαν με καράβια προς ΡΩΜΗ (τυχαίο ;) και Ανατολή.
¨Ολα τα παρόντα γραφόμενα, έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να δείτε το βίντεο που ακολουθεί, αλλά για το οποίο ίσως να μην υπάρχουν γνώσεις.  Εδώ γνώσεις δεν υπάρχουν για την Ελληνική πραγματεία, θα υπάρχει για εντελώς αποκλεισμένα θέματα !!
(νομίζετε ότι πολλοί από εμάς γνωρίζουμε για το υπερόπλο Άρτεμις ; ε, για κάτι τέτοιο πρόκειται).

Αποσπάσματα της διαθήκης ακολουθούν :

'' Στον αμέτρητο πέρασμα των αιώνων , το ανθρώπινο γένος διήλθε από πολλά στάδια εξέλιξης, βίωσε καταστάσεις ολέθρου και καταστροφών του πλανήτη. ¨Εχασε την συνέχεια της ζωής στην Γαία. Λησμόνησε την ουράνια καταγωγή του και την γνώση. Βυθίστηκε στο σκοτάδι του πνεύματος και τον λύθαργο της ψυχής.  Έπαψε να θυμάται το παρελθόν του και αδιαφόρησε για το μέλλον του ''
Διαφέρει από το σπήλαιο του Πλάτωνα ;  Δεν θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι οι εποχές έχουν ομοιότητες που μεταφέρονται με διαφορετικό τρόπο στον χρόνο ; πχ. Όργουελ !

'' Ο θεός δεν είναι έργο κανενός, αλλά του εαυτού του. Δεν γεννήθηκε ποτέ και από κανέναν. Γέννησε τα πάντα από τον εαυτό του, προκαλώντας όλες τις διεργασίες δημιουργίας, από το σκοτεινό Σύμπαν και το άπειρο κενό''

'' Το Σύμπαν εμπεριέχει τα πάντα, όσα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας και όσα αδυνατεί να συλλάβει ο νούς μας. Υπάρχουν κόσμοι που η ανθρώπινη σκέψη δεν μπορεί να τους πλησιάσει, δεν φτάνει να τους εννοήσει. Πως θα μπορούσε να συλλάβει την απέραντη σκέψη του Θεού ;    "
Θα ήθελα να αναφέρω, πώς μπορεί να τον οριοθετήσει μέσα από την περιορισμένη του σκέψη ; Πώς θα μπορούσε να μιλά για Αυτόν και να διδάσκει με την εγωιστική απολυτότητα του, το  Έργου του, όταν ούτε γνωρίζει το μεγαλείο της δημιουργίας και τον σκοπό ύπαρξης της !!  Είναι σαν να λέμε όλοι εμείς,  πως είμαστε γνώστες  ή ότι έχουμε την δύναμη του νου να εννοήσει το Θείο Έργο !!  Τι αλλαζονεία από όλες, μα όλες τις Θρησκείες, ακόμα και αν γίνουν μία ή καμία !
Εδώ ο ίδιος ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να μιλήσει για τον εαυτό του.  Κρύβεται νομίζει από τους άλλους , αλλά κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. 
Χάβει ότι νάναι χωρίς ερευνητική ματιά και διανοητικό συνειρμό.  Απλά αφίεται να παίζει τον ρόλο του παθητικού δέκτη.  Ξεχνώντας την διττή του ικανότητα να είναι ταυτόχρονα και πομπός και δέκτης.  Αρέσκεται στο να κρίνει, αντί να χρησιμοποιεί την δυνατότητα αυτή για συνειρμό και παραλληλισμό και διόλου με την έννοια που ίθισται να υφίσταται σήμερα.

'' Τίποτα δεν δημιουργήθηκε άσκοπα. Τα πάντα είναι γονιμοποιημένα δημιουργήματα του φωτός και πληρούν ένα Θείο προορισμό που μόνο ο Δημιουργός γνωρίζει   ".

" Η Δημιουργία είναι έκφραση πολύμορφη, πολυδιάστατη, ασύλληπτη και ακατανόητη και βρίσκεται πέραν των ορίων του δικού σας νού........περιοχές που ουδέποτε θα προσεγγίσει η ανθρώπινη σκέψη   ".

" Μόνοι σας να κατακτήσετε την γνώση και εκείνη θα σας αποκαλύψει τα μυστικά της που οδηγούν στο Όλον φως, τον Δημιουργό των πάντων   " 
Τυχαίο που πάντοτε οι άνθρωποι λάτρευαν τον ¨Ηλιο ως Θεό ;  Αντ΄αυτού στάθηκε κατώτερος των Θεικών ειδικοτήτων του.   Προτίμησε να προσωποποιήσει τις Θεικές οντότητες, μέσα από προφήτες, Μάγους και Μεσσίες.  Μωρός σε όλο του το μεγαλείο.  Τόλμησε την έννοια του Θεού να την περιορίσει σε γνώριμες του εικόνες, καλυμμένος πίσω από το κατ είκονα και ομοίωση, χωρίς καν να μπει στον κόπο, να κατανοήσει πως όπως μας λέει και ο Προμηθέας δωροδότης των ανθρώπων και ο Πλάτωνας, η έννοια ταυτίζεται με αυτή : ότι γέννησε τα πάντα από τον εαυτό του !

"" Η μόνη ακλόνιτη πραγματικότητα, είναι ότι ζείτε στο ίδιο σύμπαν με το ¨Ολον Φως, και εάν το αναζητήσετε με το πνεύμα και την ψυχή σας, θα το πλησιάσετε έστω και έαν απέχετε τόσο πολύ   "
Δηλαδή όποια Θεική προσομείωση και αν κάνουν οι άνθρωποι, δεν καλύπτει παρά μόνον τις δικές μας περιορισμένες αναζητήσεις και τις περιορίζουμε ακόμα περισσότερο με τον δικό μας τρόπο !

" Ολόκληρο το πλέγμα της δημιουργίας μορφοποιήθηκε σε στιγμές ευδαιμονίας και υπέρτατης αγάπης, του Όλου Φωτός για τα πλάσματά του, για τα οποία δημιούργησε ένα κόσμο κάλλους και αρμονίας, αφου και το ίδιο είναι υπέρτατο κάλλος.   "
Εάν δεν αναλύσουμε και ανακαλύψουμε την έννοια Αγάπη-Έρωτας, τόσο θα απομακρυνόμαστε από το κάλλος. 

" Το ¨Ολον Φως και Υπέρτατη Συνειδητότητα, δημιούργησε αφ εαυτού, τις Υπέρλαμπρες Ανώτατες Θεότητες ή Ανώτατες Συνειδητότητες, οι ιδιότητες των οποίων δεν είναι δυνατόν να κατανοηθούν από τον ανθρώπινο νού και κάλυψε το Υπέρλαμπρο Υπερφωτεινό Σύμπαν με την παρουσία τους   "
Τα παράλληλα σύμπαντα οντοτήτων, μάς ειναι ευκολώτερα γνωστά είτε με τις νεράιδες είτε με τους αγγέλους κλπ.

Στην συνέχεια επεξηγεί πως έλαβαν την εντολή να δημιουργηθεί το νέο περιβάλλον στη Γή, όχι με την παρούσα μορφή και έτσι ήλθαν πολλές φορές σε επαφή με την Γη στέλνωντας φυτά και οργανισμούς που μπορούσαν να ζουν στο περιβάλλον.  ¨Εκαναν όμως και πειράματα, που γέννησαν τερατογεννέσεις.  ¨Αλλαξε πολλές μορφές η γήινη ζωή.  ¨Αλλα όντα εξωντόθηκαν τελείως (δεινόσαυροι) για να σωθεί η δημιουργία και άλλα έχουν περίπου την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα. 
Οι εξελίξεις παρακολοθούνταν στενά και τίποτα δεν αφηνόταν στην τύχη του. 
Οι διάφορες οντότητες προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία του πλανήτη με τρομερές μάχες.  Ψιλά γνωρίζετε αυτές τις μάχες ως Τιτανομαχία ή Γιγαντομαχία.  Για αυτό με φίλους που συζητώ, αναφέρομαι πάντα ότι θα πρέπει να διαβάσουμε αυτές τις μάχες και ό,τι παραπομπές υπάρχουν και τότε θα έχουμε πραγματικά την εικόνα του γνωστού σε εμάς κόσμου .  Περιοριζόμαστε μόνον σε αυτά που στην καθημερινότητα μας, μάς οδηγούν και δεν κατανοούμε πόσο σφάλουμε. 

Πως λοιπόν μεταφράζεται η παράδοση της Πυράς στον άνθρωπο από τον Προμηθέα ;
"  Πήρα εντολή να προωθήσω το πρόγραμμα εξέλιξης του ανθρώπου της Γαίας, ώστε να επιβιώσει αυτόνομα, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και να εξαλείψω τελείως τον πνευματικό λήθαργο  και την ζωώδη κατάσταση, όπως ορίζουν οι ουράνιες εντολές τη Γαλαξιακής συνομοσπονδείας   " 

Ο Προμηθέας έφτασε με το σκάφος   " ΦΩΡΟΝΙΣ  " με σκοπό την γρήγορη πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου. (Υπολογίζεται αυτό περί τα 80.000 χρόνια πριν. Τρία ζωδικά έτη (1 Ουρανού 1 Κρόνου 1 Δία => 25.920 Χ 3 )
Και ιδού που έχουμε την ταυτόχρονη εμφάνιση του homo sapiens με τον Neaderlant. Απόδειξη της μη εξέλιξης μεν του ενός, αλλά απλά της ταυτόχρονης παρουσίας του άλλου δε. 
Ο Προμηθέας βοήθησε και δίδαξε ομιλία , γραφή , μέτρηση, αστρονομία, μεταλλουργία, ψάρεμα, κτηνοτροφία. 

Ακολουθεί η μεγάλη αποστασία του Χθόνιου Θεού Κρόνου με τις εγκληματικές του παρεμβάσεις στο ανθρώπινο είδος.   Ας παει το μαυλό μας, στους Κενταύρους, στου Κύκλωπες, στους Γίγαντες. 
Η καταστροφή μετά την σύρραξη των δυνάμεων υπήρξε τρομακτική και για την Γαία όσο και για τον Ουρανό.  Νικητής ο Ζεύς.  (Ο Ησίοδος αναφέρει ότι κράτησε 10 χρόνια).
¨Ολες οι επιστημονικές δραστηριότητες μετά τον πόλεμο , μεταφέρθηκαν στον Καύκασο , το Μεγάλο Βουνό !

"  Τα χρόνια της αποστασίας, όσες φορές κυριάρχησε η φυση στις ανθρώπινες οντότητες ή έγιναν πειραματικά λάθη και προσπάθησαν να αναπαραχθούν μόνοι τους, μα και ο Κυρίαρχος του Σκότους Κρόνος, τους τιμώρησε σκληρά αφανίζοντας τους από προσώπου της Γαίας , εξορίζοντας αυτούς σε άλλους πλανήτες  " .
¨Οπως η έξοδος του ανθρώπου από την Εδέμ. Μετά την θέλησή του να ενωθεί με την Εύα και γι αυτό τιμωρείτε επειδή ανακαλύπτει την φύση του και εκδιώκεται.  Μέσα όμως απ' αυτήν την δύνη, εκφυλίστηκε, μη δίνοντας την πρέπουσα σημασία και σήμερα να κινδυνεύει να αντικατασταθεί με κλώνους !  

Από κει και πέρα η ανθρωπότητα περνά μερικά στάδια - προγράμματα εξέλιξης :

ΜΗΤΙΣ = ενεργοποίηση του ανθρώπινου εγκεφάλου (Πρώτη συζυγος του Διός)
ΜΟΙΡΕΣ = εκμάνθινση και τρόπος αναπαραγωγής του είδους . Αυτές που ελέγχουν την γήινη πορεία.
ΕΡΩΣ - ο ρυθμιστής και ισορροπηστής των 5 βιολογικών αισθήσεων / έλξεων
ΗΩ = η εν γένει φροντίδα νεογνού
ΗΒΗ = η προστασία του ανθρώπου από την γήρανση, κάτι που συμβαίνει με όλες τις Ουράνιες οντότητες καθώς και τις ψυχολογικές διακυμάνσεις του ανθρώπου, ώστε να εναρμονίζεται με την πραγματικότητα. 
ΩΡΕΣ = καλλιέργεια, γονιμοποίηση, μελέτη , ανθοφορία και καρποφορία των φυτών 
ΤΥΧΗ = ο άνθρωπος καθορίζει το μέλλον του ανάλογα με τις επιλογές του. Δεν εξασκείται κανένας εξαναγκασμός.  Υπάρχει ελεύθερη βούληση, όπως σε όλα τα πλάσματα του Ουρανού.  ¨Ετσι ο άνθρωπος καθορίζει την τελειοποίηση του ή την καταστροφή του.
ΝΥΜΦΕΣ = η φυσική διατήρηση του χώρου δραστηριότητας του ανθρώπου ΜΑΖΙ με τα προγράμματα ΤΡΙΤΩΝ και ΝΗΡΗΙΣ για τις θαλάσσιες εκτάσεις. ΑΙΟΛΟΣ = για τους ανέμους.
ΜΟΥΣΕΣ = αποσκοπούσε στη διδαχή όλων εκείνων των εκδηλώσεων που καθιστούν τον άνθρωπο προωθημένο ον της δημιουργίας. 
ΧΑΡΙΤΕΣ με το πρόγραμμα ΙΡΙΣ = προώθησε τον εξευγενισμό και εξωραισμό του θήλεως, ισότιμου και ισάριθμου τόσο στην Γαία όσο και στους ουρανούς.  Υπεύθυνη προγράμματος η ΗΡΑ. 
Μετά τον όλεθρο και για να προασταυθούν στο μέλλον από παρεκλίσεις , καθορίστηκε το πρόγραμμα ΝΕΜΕΣΙΣ. Πρόγραμμα ΔΙΚΗ εφάρμοζε αμέσως τις αποφάσεις της ΝΕΜΕΣΕΩΣ, βάσει του ΜΩΜΟΣ που αξιολογεί τις πράξεις και τις ενέργειες . 
ΕΡΙΝΥΕΣ = το σύνολο των καταγεγραμένων πληροφοριών στις κυτταρικές μνήμες. Αυτές λειτουργούν όταν οι πράξεις δεν συμβαδίζουν με τον Ουράνιο σχεδιασμό. 

Εν τω μεταξύ όμως οι Δυνάμεις της αποστασίας, θέλησαν να επιβάλουν το πρόγραμμα ΕΡΙΣ για την αλληλοεξόντωση των ανθρώπων, πείραμα που άφησε κατάλοιπα, παρ΄ όλη την καταστροφή του.
Με το πρόγραμμα ΠΑΝΔΩΡΑ προσπάθησαν να καταφέρουν φυσική εξόντωση με λιμούς και φυσικά φαινόμενα.  ¨Εχει διαφορά το HAARP εάν δεν χρησιμοποιείται σωστά ; 

" Για να αποκτήσετε την αληθινή γνώση θα πρέπει να εξουσιάσεται την αθρώπινη φύση, τις αισθήσεις , τα ένσικτα και τα πάθη   "
Δηλαδή όλα αυτά είναι όμορφα, όσο χρησιμοποιούνται μόνον ως εργαλεία και όχι ως οι απόλυτες αλήθειες.  Αυτά μας βοηθούν προς την πνευματική μας ολοκλήρωση.  ¨Ομως όσο είμαστε προσκολυμένοι σε αυτά, χάνουμε την ουσία και την αξία της ύπαρξης τους. 

Κάνει αναφορά να μην καταστρέψουμε τον πλανήτη γιατί θα αφανιστούμε και εμείς μαζί, πράγμα που δεν το επιτρέψει η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία. ¨Αχρηστοι πλανήτες δεν υπάρχουν , γιατί δεν θα ειχε νόημα η ύπαρξη τους.
Ζητά στο πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια της πορείας του, μέσα από μηνύματα, σκαλισματα και επιγραφές, για να μας βρουν οι αιώνες του μέλλοντος που θάρθουν. 

Εγκλωβισμένοι στον χώρο των αισθήσεων, αδυνατούμε να αντιληφθούμε τις υπερβατικές οντότητες που ζουν μαζί μας στην Γαία .

" Είστε οι εκφραστές του ουράνιου πνεύματος και όχι σκλάβοι της ύλης . Ανεβείτε όσο πιό ψηλά μπορείτε και σηκώστε μαζί σας και τους ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους της Γαίας. Εάν δεν καταφέρετε να σας ακολουθήσουν, επαναπροσδιορείστε την πορεία σας  γιατι στο τέλος θα πρέπει να φτάσετε όλοι μαζί. Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, το παρόν διαμορφωνεται τώρα και το μέλλον το δημιουγείτε. Οι αιώνες του μέλλοντος θα σας κρίνουν αν πράξατε σωστά το έργο σας  "

" ¨Οσοι φοβούνται τά λάθη παραμένουν αδρανείς, προβάλλοντας συνεχώς εμπόδια στην εξέλιξη του ανθρώπου.  Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι το ΕΓΩ του. Το ΕΓΩ τον απομονώνει, τον διαχωρίζει τον άνθρωπο από το σύνολο , τον μετατρέπει σε αλλαζόνα, τον μεταβάλει σε ανόητο   "

" Η ανύψωση επιτυγχάνεται όταν υπηρετείτε και όχι όταν εξουσιάζετε τους άλλους .  Θα αγαπάτε χωρίς να μισείτε   " 

" Μιλήστε στους ανθρώπους για τον ουρανό και τα αστέρια, για τους ουρανιους αδελφούς σας ..
Αναφερθείτε στα ορατά και στα αόρατα και για όσα μπορούν να καταλάβουν   "

Συνέχεια κάνει αναφορά για την σημασία της προσευχής, που μπορεί να είναι απλή και γίνεται αποδεκτή από τις ουράνιες οντότητες, οι οποίες δεν δέχονται κανένα αντάλλαγμα . ¨Οποιος θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο του άλλου, αυτό θα διαταραξει την Δημιουργία και θα φέρει δυστυχία , ούτε πρέπει να διαχωριστούν οι άνθρωποι σε κατηγορίες , γιατι ο Αρχοντας του Φωτός δεν κάνει διακρύσεις. 

" Η ψυχή είναι ο μόνος αληθινός εαυτός του ανθρώπου, που τον φέρνει σε επαφή με τον Δημιουργό .
Με τον θάνατο του σώματος, η ψυχή αφυπνίζει μνημες .  Η ψυχή δεν μετατρέπεται σε ύλη και ας είναι ενέργεια.  Μπορεί να ισχωρεί σε υλικά σώματα και να τα ενεργοποιεί , μεταφέροντας την Θεία πνοή σε αυτά  "

Η ψυχή μετά τον θάνατο αποβάλει τις ανθρωπινες αδυναμίες σκέψεως και περνά στην αθανασία. ¨Η βρίσκεται στον Ταρταρικό αστερισμό για επανεξέταση των Ερινύων της, μέχρι την εκ νεου ενσάρκωση της . Επανέρχεται και δέχεται τις νέες επιρροές του υλικού κόσμου. .   Η χρονική περίοδος δεν πρέπει να ξεπερνά την διάρκεια του ψυχογονικού νόμου 6 Χ 6 Χ 6 = 216 (αναφέρεται το ίδιο και στον μύθο της Ηρός) .  Οι αγνές ψυχές ανεβαίνουν στον αστερισμό του Ωρίωνα.  Οι σχεσεις των ψυχών στον υλικό κόσμο μεταφράζονται μέσα από τις δομές της κοινωνίας και της γήινες σχέσεις μέσω του γήινου βίου. 

" Τραγικές καταστάσεις του παρελθόντος τις έχω εξαλείψει από την μνήμη των ανθρώπων, γιατί προκαλούν τρόμο και πανικό και διαταράσουν το θεικό σπινθήρα του πνεύματος μέχρι αφανισμού οδηγώντας τους στην δυστυχία .   Αντίθετα καταστάσεις ευδαιμονίας της ανθρώπινης ψυχής πυροδοτούν τον ατομικό σπινθήρα της και σαν απόλιξη ακτίνας του ¨Ολου Φωτός δεσμεύει ενέργεια από το Σύμπαν, γίνεται πανίσχυρος πομπός και αποστέλλει ακαριαία φωτεινά νοητικά κύματα, κόκκους ευδαιμονίας του Δημιουργού.   "
Είναι τυχαίο που όλοι φροντίζουν να κρατούν τους ανθρώπους σκυφτούς απο τα πάσης φύσεως προβλήματα ; Για βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλεύει. Κάντε συνειρμούς και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας. 

Κατόπιν γίνεται αναφορά για τον κίνδυνο επανάληψης των ίδιων καταστροφικών καταστάσεων από τους αποστάτες, γι αυτό έχουν θεσπιστεί σχεδια διάσωσης , πράγμα που ισχύει για όλες τις πλανητικές οντότητες και ενεργοποιούνται μόνον με την εντολή του Φωτός Διός.  Για την Γαία το σχέδιο σωτηρίας ονομάζεται ΦΟΙΝΙΞ.   Οι αποστάτες για την διάσωση των γήινων συνεργατών τους θα χρησιμοποιήσουν το σκάφος ΛΙΛΙΘ. 

Και η Διαθήκη συνεχίζει με την καταστροφή του Δευκαλίωνα .  Από κει και μετά αρχίζει το μεγάλο παραμύθι για άνοους ανθρώπους.  Η επιστήμη ευήβρε την μεγάλη έκρηξη και το τυχαίο της δημιουργίας, μέσα από μια νεκρή χωρίς θεική πνοή Ϋλη.  Μιλάμε δηλαδή με απλά λόγια, ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ.  
Με το πληθυνεστε και αυξάνεστε, άφησαν τον πλανήτη να φτάσει στα όρια του.  Ποτέ δεν θα μπορούσε ένα Ελληνικό μυαλό που ειχε το ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ως αρχές, να σκεφτόταν και να λειτουργούσε με διαφορετικό σκεπτικό. 
Φιλάττωντας πιστά να μην έχει υπεροψία, ο Έλληνας άνοιγε καλοδεκτικά τις πόρτες του σε όλους τους πολιτισμούς.  Αλλά πήγε στο άλλο άκρο, ξεχνώντας την Χρυσή τομή ή το Μηδέν ¨Αγαν .

Το Φως σήμερα κάνει το θαύμα του και λίγο πολύ το καταλαβαινουμε ή το αισθάνομαστε αρκετοί από εμάς , ο καθένας από την δική του σκοπιά, αλλά πάντα με κοινό αποτέλεσμα.

===============================================
Οι Θεοί χρησιμοποιούσαν άγνωστα σε εμάς όπλα. ¨οχι καταστροφικά που δημιουργούν αναπήρους ή που σκοτώνουν την ψυχή και το σώμα.  ¨Ηταν όπλα που εκμεταλεύονταν φυσικές δυνάμεις ή συνδύαζαν αυτές με απίστευτες δυνάμεις.  Τα σημαντικότερα είναι :
Η ΑΙΓΙΔΑ ( που φορούσε ο Δίας και Η Αθηνά και ήταν άτρωτοι )
ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ = η πόρπη της Αθηνάς, διακοσμημένη με 7 κρυστάλλους και πολίτιμους λίθους.  Το πιό τρομερο όπλο των Θεών  ( σε μικρογρaφία το Haarp) . Η ενεργοποίηση του μπορούσε να συντελεστεί με πολλών ειδών ενέργειας (κοσμική, ηλιακη κλπ) ¨Ενας συλλέκτης ενεργειών μέσω των πολίτυμων λίθων
ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ (από εκεί το πήραν και το κρατούν , όσοι το κρατούν και όταν το κρατούν )

Κλείνοντας με Σωκράτη : Θα υποστήριζα με όλη μου την δύναμη, με λόγια και με έργα, οτι εάν πιστευαμε πως πρέπει να αναζητούμε οσα δεν γνωρίζουμε, θα γινόμασταν καλλίτεροι, πιό θαρραλέοι και λιγότερο νωθροί , παρά εάν νομίζαμε  πως ούτε είναι δυνατόν να βρούμε όσα αγνοούμε , ούτε πρέπει να τα αναζητήσουμε  ".

Ασπασία με βοήθεια την πηγή
http://www.scribd.com/

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
http://human-philosophie.blogspot.de


Γεράσιμος Καλογεράκης - 21 Δεκεμβρίου 2012

1 σχόλιο:

  1. Δυσκολοχώνευτα για τον πολύ κόσμο όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, ωστόσο συναρπαστικά....χρειάζεται τόλμη, πίστη στην ελεύθερη σκέψη και στο άνοιγμα του νου ο οποίος πρέπει να αποσπαστεί απο τα τετριμμένα και καθημερινά που τον απασχολούν και με αφορμή όλα όσα λέει το άρθρο να ψάξει να ερευνήσει και να αναλογιστεί πάνω σ' όλα αυτά. Κυρίως να αφήσει ελεύθερο το πνεύμα του να οδηγήσει τα βήματα του στην ατραπό της έρευνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.