Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τεχνολογία Κβαντικής Αιώρησης

 Τώρα, αν τα Α.Τ.Ι.Α. χρησιμοποιούν αντιβαρυτική τεχνολογία για να μετακινούνται στο πλανήτη μας, το επίπεδο της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιούν θα είναι προφανώς 100000000 φορές πιο προηγμένο από οποιαδήποτε από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε αυτό το βίντεο. Αλλά αυτό δεν σταματά την τεχνολογία που πρόκειται να δείτε, να εξακολουθεί να είναι απίστευτη.
Με τη χρήση ενός μόνιμου μαγνήτη, και έναν υπεραγωγό ο Boaz Almog είναι σε θέση να "αιωρεί" ένα αντικείμενο από ένα κομμάτι μαγνήτη, σε οποιαδήποτε γωνία το επιθυμεί. Τίποτα το νέο ως εδώ. Αλλά αυτό που κάνει ο Boaz με την "κβαντική παγίδευση", είναι που κάνει αυτό που πρόκειται να δείτε πραγματικά εκπληκτικό. Ο Boaz χρησιμοποιεί τη "κβαντική παγίδευση" για να κρατήσει τον υπεραγωγό όπως τον τοποθέτησε, με τη συγκεκριμένη θέση και γωνία, σε 40 χιλιοστά απόσταση και να το περιστρέφει, ακόμη και ανάποδα, αφού η "κβαντική παγίδευση" δεν επιτρέπει στο αντικείμενο να "τραβηχτεί" απ το μαγνητικό πεδίο του μαγνήτη.
Μετάφραση Strange Omniverse απο anonymousfo.com strange-omniverse Από το thesecretrealtruth kalyterotera.gr Πηγή: diadrastiko: Τεχνολογία Κβαντικής Αιώρησης http://diadrastiko.blogspot.com/2012/12/blog-post_874.html#ixzz2EIH7cMeq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.