Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ:


Η άνοδος ή η πτώση ενός Ελληνικού Απολλώνιου πολιτισμού στην γη έχει να κάνει με συγκεκριμένες αστροφυσικές
συνθήκες που επιδρούν στην ΓΑΙΑ. Όπως λ.χ όταν ο ήλιος εκμπέμπει σε συγκεκριμένο μήκος στην ΓΑΙΑ, δηλαδή σε συγκεκριμένη τονική συχνότητα, τότε έχουμε παγκόσμια άνοδο του Έλληνισμού :


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΟΝΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ =ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ=
3945 ( Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 3945 ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟΝ: 1315Χ3 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΝ ΣΧΗΜΑ ΙΣΟΠΛΕΥΡΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΠΛΕΥΡΩΝ 1315. Λεξαριθμικά ο αριθμός : 1315 = ΚΥΤΤΑΡΟΓΟΝΑ) .
Παρακάτω το βίντεο που ακολουθεί αναφέρει ξεκάθαρα με λίγα λόγια πως αυτή η κάθαρση γίνεται ως εξής: " .... Η ακτινοβολία της δέσμης που δεχόμαστε έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί στα κυτταρά μας γρηγορότερη περιστροφή και να απελευθερώνει την ενέργεια
των τραυμάτων που βιώνουμε, δηλαδή την αρνητική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο σώμα μας ..."
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ DNA. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΣΟΙ ΟΦΕΛHΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑ.
Να τονίσουμε ότι: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ....
Κυρίως, λοιπόν, για τους λόγους αυτούς οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που κρατούν τον πλανήτη μας σε "καραντίνα", αποκόπτοντας με διάφορα μέσα που διαθέτουν την εξέλιξη της ΓΑΙΑΣ, ώστε να διατηρούν την εξουσία τους και να μας ελέγχουν πλήρως. Έτσι δημιουργούν διαμέσου οικονομικών κρίσεων και συνεχόμενων πολέμων, αρνητικές και αφύσικες συνθήκες διαβίωσης όλων των ανθρώπων σε τούτο τον πλανήτη, μιας και ξέρουν άριστα τι έρχεται και από τι κινδυνεύουν..

ΠΗΓΗ
katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.