Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΣΠΙΡΑΛ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.

Νεα σπιραλ παρατηρηθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν πάνω απο την Ρωσία και την Νεα Ζηλανδία ( πάνω απο την περιοχή πού εγινε ο σεισμός στην πολη Κραιστσερτσ.). Το ανοιγμα μαλιστα του σπιραλ πάνω απο την Ευρωπη, συμφωνα με την.....

EMERCOM (Yπηρεσία εκτάκτων αναγκων της Ρωσίας) προκαλεσε την πρωτοφανη αμμοθύελα στην Γερμανία που προκάλεσε το δυστυχημα στον αυτοκινητόδρομο. Επισης πρωτοφανείς θυελλωδεις ανεμους είχαμε και στην κεντρικη Ρουμανία το περασμενο Σαββατο, η ένταση των οποίων δεν 
προβλέφθηκε απο κανενα μετεορολογικο δελτίο. Απλα προέκυψαν.
Το σπιραλ εμφανιστηκε στις 4 και 5 Απρλίου και φωτογραφηθηκε και απο διαστημικο σταθμό.
Aν σε ολα αυτα προσθεσετε και την εμφάνιση διπλού ήλιου στην Κινα τον περασμένο μηνα, οπως δεχνει το τρίτο βίντεο τότε ισως όλα όσα συμβαινουν να μην είναι απλές συμπτωσεις.


 
ThanoSk.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.