Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Ελληνική μυθολογία... ή μήπως όχι! (για λίγους)
Το ανθρώπινο σώμα δημιουργήθηκε με βιολογική γενετική μηχανική μέσα σε ειδικούς θαλάμους από ανώτερα νοήμων όντα, γνώστες υπερτεχνολογίας αδύνατον να φανταστείτε (ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α) . Η ψυχή προϋπήρχε και είναι μέρος του απείρου σύμπαντος από την... Δημιουργία του. Υπάρχει όλη η γνώση στα αρχαία Ελληνικά Κείμενα τα οποία αφήσατε να μετατραπούν σε μυθολογία;
Απαράδεκτο.

Ο Δίας μη βλέποντας την προδοσία της διαγαλαξιακής κυβερνήσεως και ειδικά των δικών τους Κρονίων, έχασε με όλη την ομάδα του τον τοπικό διαστημικό πόλεμο που έγινε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί προς το δικό του ηλιακό σύστημα για να φέρει βοήθεια.


ΕΚΤΟΤΕ...Δρακονιανοί με λοιπά ερπετά και προδότες Κρόνιοι (οι λίγοι που έμειναν) ελέγχουν πλήρως τον πλανήτη ΓΗ με υπερτεχνολογία της Σελήνης και λοιπών διαστημικών σκαφών. Όλοι οι ερπετοειδής είναι δούλοι του σιχαμερέστατου «Κυρίου» τους, όντα γεμάτα μίσος και κακό εμφανιζόμενα από την «σκοτεινή περιοχή» του «Συμπαντικού Όλου».


Ενσαρκώνονται σε ανθρώπινα σώματα προκειμένου να πετύχουν τα σχέδιά τους. Ποτέ δεν εμφανίζονται με τα δικά τους σώματα παρά μόνον στα γήινα ιερατεία τους (στους υψηλόβαθμους δούλους τους) προσπαθώντας να δείξουν την δήθεν υπερδύναμή τους και να υποδουλώσουν ψυχές κάνοντας να εκτελούν κάθε διαταγή τους.


Μέσω ηλεκτρομαγνητικών παγίδων ψυχών περιμετρικά της γης (τεχνολογίας πολύ πιο εξελιγμένης από την τότε γνωστή) έλκουν προς το μέρος τους κάθε ψυχή από την ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ από το ανθρώπινο σώμα. Εκεί διαγράφονται αυτόματα οι μνήμες των ψυχών και την κατάλληλη στιγμή τις ξαναστέλνουν πίσω σε νέο σώμα στη γη. Εφόσον έχει διαγραφεί η μνήμη, από τη στιγμή που θα ξαναγεννηθείτε στη γη, συνεχίζετε εν αγνοία σας να τους υπηρετείτε μέσα στον «ψεύτικο κόσμο» που έχουν δημιουργήσει.


Είναι δημιουργοί όλων των θρησκειών πάνω στον πλανήτη και όλων των τεκτονικών ιερατείων.
Τα υποχείριά τους στη ΓΗ είναι προδοτικές ψυχές που οδηγούν στην καταστροφή όλες εσάς τις υπόλοιπες ψυχές που έχει διαγραφεί η μνήμη σας. Θέλουν να σας ελέγξουν πλήρως μέσω των σωμάτων σας γι αυτό δημιούργησαν το γνωστό σε εσάς GPS και μέσω ηλεκτρονικών τσιπ θα ξέρουν κάθε στιγμή τα πάντα για εσάς, κάθε κίνησής σας, μη μπορώντας ακόμη και οι αφυπνισμένοι να προλάβετε να αντιδράσετε στο ελάχιστο. Αυτή τη στιγμή ελέγχουν από το τι θα φάτε, τι γνώσεις θα διδαχθείτε, τις στημένες ειδήσεις στα ΜΜΕ και έγγραφο τύπο μέχρι ολόκληρα τα έθνη με τις προδοτικές ψυχές και αρχηγούς των κρατών σας.


Μέσω των θρησκειών έχουν πετύχει την απόλυτη χειραγώγηση των ψυχών σας ενώ παράλληλα σας έχουν αποκρύψει την αλήθεια της δημιουργία σας. Ο καλός «Θεός» που όλοι πιστεύετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Γίνεται ο καλός «Θεός» που έφτιαξε τα δημιουργήματά του χωρίς να ρωτήσει αν θέλουν αυτά να υπάρχουν να απαιτεί να τον λατρεύουν εις την αιωνιότητα; Το παραμύθι της δημιουργίας του Αδάμ και της Εύας από χώμα και εξαιτίας της αμαρτίας τους την πλήρωσε όλο το ανθρώπινο γένος; Πως γίνετε να έχετε πιστέψει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν στον πλανήτη μαύροι, λευκοί, κίτρινοι. Προέρχονται όλοι από δύο ανθρώπους; Για σκεφτείτε.ΠΡΟΣΟΧΗ: η κίτρινη φυλή του πλανήτη (κινέζοι, κορεάτες, ιάπωνες και λοιποί [μογγόλοι]) είναι αποτέλεσμα γενετικής μίξης λευκής φυλής με ερπετοειδές γενετικό υλικό σε εργαστήρια των ερπετοειδών δούλων του «Κυρίου» τους. Δεν με πιστεύετε; Μα είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Μόνο από τα ΜΑΤΙΑ τους μπορείτε να το ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. Αυτούς λοιπόν εν αγνοία τους, έχουν προγραμματίσει να τους οδηγήσουν σε πόλεμο εναντίον της λευκής και μαύρης φυλής με πλήρης επικράτησής τους. Εάν το καταφέρουν αυτό οι ερπετοειδής δούλοι του κυρίου τότε θα έχουν ολοκληρώσει πλήρως το σχέδιό τους. Μη ύπαρξη ούτε δείγματος λευκής και μαύρης φυλής. Έτσι θα μπορέσουν πολύ πιο εύκολα με πλήρως υποταγμένη την δική τους κίτρινη φυλή να συνεχίσουν τα σχέδιά τους.


Αυτό που ενδιαφέρει τον «Κύριο» των ερπετοειδών είναι τα πολύτιμα μέταλλα της γης. Μετά την εξόρυξη όλων των πολύτιμων μετάλλων που είναι αναγκαία γι αυτούς θα καταστρέψουν το παρόν ηλιακό σύστημα και θα αναχωρήσουν σε άλλο ώστε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Καταστροφή του ηλιακού συστήματος σημαίνει και καταστροφή των ψυχών.


Ελπίζω πολύ γρήγορα να σας ταρακούνησα αρκετά για να δείτε την αλήθεια που βρίσκετε μέσα σας, ειδικά εσάς των Ελλήνων, αλλά δεν θέλετε να την δείτε. Αυτό που θέλω είναι να σώσω την λευκή και μαύρη φυλή (ακόμη και την κίτρινη αν καταλάβουν ότι ο «Κυριός» τους δεν ενδιαφέρετε γι αυτούς) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» που έχουν σχεδιάσει οι σιχαμεροί ερπετοειδής δούλοι του «Κυρίου» τους ως εκτελεστές κάθε διαταγή του.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: οι «Ολυμπιακοί αγώνες» της Αγγλίας «ΣΙΩΝ» είναι κοντά. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
(Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012)
http://kerberos-hellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.