Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ψάχνουν στα σκουπίδια την ελπίδα για την επιβίωσή τους!

Η απόγνωση και η δυστυχία πλανάται κάθε βράδυ έξω από τα σούπερ μάρκετ, όπου συνταξιούχοι και άστεγοι δίνουν...
την μάχη της επιβίωσης στους κάδους των σκουπιδιών για μια φρατζόλα ψωμί.


Γονατισμένοι από την φτώχια παραμερίζουν την αξιοπρέπειά τους και ρίχνονται στον αγώνα αναζητώντας σε μπαγιάτικα και ληγμένα τρόφιμα τη λύση για να καταλαγιάσουν την πείνα τους.
Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA κατέγραψε τρομακτικές σκηνές έξω από σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια με ηλικιωμένους, μετανάστες, ακόμα και μικρά παιδιά να ψάχνουν απεγνωσμένα στα σκουπίδια για μια μπουκιά φαγητό.
Μέχρι «χθες» όλοι τους ήταν νοικοκυραίοι και πάλευαν στα ίσια με την καθημερινότητα… Σήμερα, πλέον έχουν παραδώσει τα όπλα! Ή για να το θέσουμε καλύτερα, τους ανάγκασαν να παραδώσουν τα όπλα!
Όλα πλέον έχουν χαθεί!
Η ζωή τους γύρισε την πλάτη και εκείνοι πρέπει να επιστρατεύσουν και τις τελευταίες τους εναπομείναντες δυνάμεις για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό στην οικογένειά τους, στα παιδάκια τους.
Στα πλάνα καταγράφεται η απελπισία αυτών των ανθρώπων, που βάζουν με γρήγορες κινήσεις σε σακούλες σάπια λαχανικά, κρέατα και θαλασσινά.
Άλλη μια νύχτα βουτηγμένη στα σκουπίδια πέρασε, άλλη μια μάχη για μια μπαγιάτικη φρατζόλα κερδήθηκε…
Αυτός ο αγώνας δυστυχώς δε φέρει ημερομηνία λήξης…
Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για Έλληνες, αν και δεν έχει την παραμικρή σημασία! Απλά το επισημαίνουμε για τους «Άπιστους Θωμάδες»!
Χαρακτηριστική είναι η κουβέντα που λέει ένας άντρας όταν βρίσκει μία σοκοφρέτα… «άσ’ την για το παιδάκι αυτή»!
Θεέ μου! Που διάολο φτάσαμε;
Δείτε το τραγικό βίντεο…



prionokordela.gr
 http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.