Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Παγιώνεται η πεποίθηση ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός T. Erdogan είναι σοβαρά άρρωστος

ΠImageαγιώνεται η πεποίθηση ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός T. Erdogan είναι σοβαρά άρρωστος μετά από σειρά γεγονότων τα οποία προκάλεσαν περισσότερα ανησυχητικά σχόλια για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού.
Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή ακυρώθηκε η συνάντηση του Erdogan με την γερμανίδα Καγκελάριο στο Βερολίνο.
Επίσης ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την μάχη των Δαρδανελίων, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τμήματος του εντέρου του. Τέλος όπως επισημαίνουν αναλυτές ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει αραιώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.
Οι αναλυτές των τουρκικών πραγμάτων δεν έχουν καμιά αμφιβολία ότι η αποχώρηση από το προσκήνιο του μεγαλύτερου ηγέτη της χώρας, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ, θα προκαλέσει τεράστιο κενό στην πολιτική ζωή. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.