Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Η τραγωδία ενός ηγέτη: "O Θεός μόνο γνωρίζει πόσο θα ζήσει ο καθένας μας"

Recep Tayyip ERDOĞAN resimleri
 Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπάθησε να "φρενάρει" τις φήμες που διέρρευσαν από την αμερικανική εταιρεία πληροφοριών Stratfor, σύμφωνα με τις οποίες πάσχει από καρκίνο στο τελικό στάδιο και ότι του απομένουν δύο χρόνια ζωής και σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει το κλίμα ως προς την κατάσταση της υγείας του προέβη σε δηλώσεις.


 Η τουρκική εφημερίδα Taraf δημοσίευσε χθες Τρίτη ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε από την αμερικανική εταιρεία πληροφοριών Stratfor, το οποίο ανέφερε ότι ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο και έχει δύο χρόνια ζωής, όμως τούρκοι αξιωματούχοι επιμένουν ότι η υγεία του τούρκου πρωθυπουργού είναι καλή.

Σε ομιλία του σε στελέχη του κόμματός του ο Ερντογάν απέφυγε να σχολιάσει ευθέως το θέμα της υγείας του, όμως επιτέθηκε σε αυτούς που κρύβονται πίσω από τις φήμες αυτές. «Ο Θεός και μόνο ο Θεός γνωρίζει πόσο θα ζήσει ο κάθε ένας από εμάς. Όσοι πιστέυουν τις φήμες και υπολογίζουν το χρόνο που μας έχει απομείνει σε αυτό τον κόσμο δεν δείχνουν μόνο έλλειψη σωφροσύνης, αλλά και αυθάδεια», υπογράμμισε ο Ερντογάν που έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του έπειτα από δύο εγχειρήσεις.

Εξάλλου και ένας σύμβουλος του Ερντογάν χαρακτήρισε το άρθρο της Taraf, μιλώντας στο Reuters, «εικασίες και κουτσομπολιά». «Η υγεία του πρωθυπουργού είναι πολύ καλή» είπε.

Πάντως με την απάντηση αυτή ούτε ο ίδιος ο Ερντογάν δείχνει σίγουρος για την υγεία του, έδωσε την εντύπωση ότι άφησε τη ζωή του στα χέρια του Θεού, άνθρωπος που η υγεία του είναι σε καλή πορεία δεν το κάνει αυτό γιατί νιώθει ότι την ορίζει αυτός.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.