Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

"ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

makeleio-sima
"Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος πριν από καιρό είχε προειδοποιήσει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής για τις εξελίξεις. Ο ίδιος σίγουρα γνώριζε, σίγουρα είχε ενημερωθεί και σίγουρα ένιωθε τις πιέσεις για "καταλάγιασμα". Ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει συνεπής στην δημοσιογραφία και να μην ακολουθήσει τον εξευτελιστικό δρόμο της ομερτά των ΜΜΕ.
Έτσι, από σήμερα, η τηλεοπτική του εκπομπή "Μακελειό 2" αποτελεί παρελθόν για το Contra Channel, που μάλλον επέλεξε την ασφαλή οδό της μη αιχμηρής δημοσιογραφίας.
Το δελτίο τύπου του σταθμού:
Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.
Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».
Ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.
makeleio3
Η συνάντηση με τον Στέφανο Χίο έγινε εχθές το πρωΐ, όπου έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι οι νέες πολιτικές εξελίξεις δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια αντιπολιτευτική εκμπομπή και βέβαια ότι ο Στέφανος δεν θα μπορούσε να αλλάξει στάση τώρα στα γεράματα.
Όμως, ο Στέφανος Χίος δεν θα σταματήσει να ενημερώνει και κόντρα στο σύστημα να λέει τις μεγάλες και τις μικρές αλήθειες που κάποιοι θέλουν να κρύψουν για να αποφύγουν τις εγκληματικές τους ευθύνες...
Ο Στέφανος Χίος μας περιμένει όλους στο διαδικτυακό Μακελειό, από όπου σκοπεύει να συνεχίσει ακόμη πιό δυναμικά να ξεμπροστιάζει τον κοινοβουλευτικό φασισμό.
Καλή επιτυχία Στέφανε και καλή δύναμη..."
Κωνσταντίνος
http://Kostasxan.blogspot.com
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Κωνσταντίνε, θερμώς ευχαριστούμε για την ελληνοκεντρική παρουσία σου και την στήριξη σου. Για μας έχουν μεγαλύτερη σημασία οι συναγωνιστές και λιγότερο τα τηλεοπτικά φούμαρα.
 http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.