Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ!Γράφει η Σοφία - Για πρώτη φορά στα χρονικά οι επιζήσαντες μαχητές του Β’ Παγκοσμίου πολέμου δηλώνουν επισήμως ότι αρνούνται να παρελάσουν διότι θεωρούν ανάξια τιμών την ηγεσία της χώρας.
Την 25 Μαρτίου θα καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια στην εξέδρα των επισήμων, απαιτώντας να τιμηθούν με το ζόρι, περικυκλωμένοι από φρουρά ταγΜΑΤασφαλιτών για να τους προστατεύει από την οργή του κόσμου από τον οποίον απαιτούν τις τιμές, αυτοί που ακύρωσαν έργω και λόγω όλους τους αγώνες του ελληνικού έθνους, αυτοί που ακύρωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα που μέχρι πρόσφατα τιμούσαμε και γιορτάζαμε….


ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!
Κατήντησαν την ημέρα της Εθνικής εορτής μία καρικατούρα του εαυτού της και θέλουν να βαλουν το κερασάκι στην τούρτα, να στήσουν ένα προπαγανδιστικό τηλε-θεατράκι νομιμότητος και αποδοχής με αποδέκτη τον ελληνικό λαό και κομπάρσους τους ίδιους τους πολίτες, το στρατό, όλα τα σώματα ασφαλείας, και τους ήρωες που έδωσαν τον εαυτό τους στον τελευταίο τακτικό πόλεμο. Μιλάμε για την έσχατη εκμετάλλευση από τους σύγχρονους σφουγγοκωλάριους του 4ου Ραιχ.
Οι μόνοι που μπορούν να τους τιμήσουν είναι οι μαυραγορίτες που έχουν ανοίξει μαγαζάκια παντού για να ξαφρίσουν από τον κόσμο ό,τι χρυσό έχει, προκειμένου να πληρώσει το χαράτσι του Βενιζέλου για να μην του κόψουν το ρεύμα, οι νταβατζήδες, οι δουλέμποροι και οι έμποροι ναρκωτικών.

ΥΓ
Έχετε περάσει έξω από την κατ’ ευφημισμόν βουλή;; Ακριβώς μπροστά από την είσοδο βρίσκεται ένα περίπτερο που στην τέντα του διαφημίζει τον Μαυραγορίτη “Mr Gold ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ”!
 http://greeknation.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.