Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ.... ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ - ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ



ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!
Το άνοιγμα Πυλών που πραγματοποιείται από μαθητές και τελειόφοιτους της Πύλης Αγγέλων έχει αναπτύξει χιλιάδες συντεταγμένες τις οποίες διευρύνουν Οντότητες
Επιστημόνων από την Πέμπτη Διάσταση .
Έτσι κάθε μέρα ο αγωγός που στέλνει μετάλλαξη στον πλανήτη είναι ενεργοποιημενος κάθε μέρα κάθε στιγμή.... και όχι σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία .
Οι περισσότεροι άνθρωποι συντονίζονται κατα την διάρκεια της ημέρας όλο και περισσότερο με την Πεμπτοδιαστατικη αντίληψη .
Αρχίζουν διαγράφουν τις νοητικές σφραγίδες των σκοτεινών ηγετών ( που είναι γνωστοί σαν νεφελημ και σαυροειδη) .

Έτσι παρακολουθούν με μια διαφορετική οπτική γωνία τις ψευδείς μάσκες ανθρώπων κυβερνήσεων, ιερατειων και άλλων ανθρώπων επιρροής να καταρρέουν καθημερινά. Το συγκλονιστικό είναι ότι αυτοί που έχουν συντονίστει σε συχνότητες Πέμπτοδιαστατικής αντίληψης δεν νοιώθουν ούτε πανικό ούτε φόβο .
Γιατί απλά γνωρίζουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας η σε άλλες χώρες είναι μεγάλα ξεκαθάρισματα, απαραίτητα μια και όλη η ανθρωπότητα μαζί με την Γη περνάει σ' ανώτερη συνειδητοτητα .

Οι πιο συντονισμενοι πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν νοιώθουν ανακούφιση .
Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό .

Πολλοί ΞΕΡΟΥΝ !!!
Το είδαμε εδώ
πηγη
 ΤΟΥΛΑΤΟΣ-ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.