Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η Β. ΚΟΡΕΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ





Επιμέλεια άρθρου Vagedim

2 Φεβρουαρίου 2013


Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ ούν έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην φτωχή χώρα του, και διέταξε όλες τις στρατιωτικές Μονάδες της πρώτης γραμμής προετοιμασία για πόλεμο, καθώς το πυρηνικά οπλισμένο έθνος προετοιμάζεται για μια ακόμα δοκιμή πυρηνικών όπλων.


Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν εξέδωσε μια μυστική εντολή «να ολοκληρώσουν΄τις προετοιμασίες για μια δοκιμή πυρηνικών όπλων μεταξύ της Τρίτης και χθες» και να μεταφερθούν κάποια στιγμή σύντομα. Ο Κιμ, επίσης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες φέρεται να δήλωσε: «Η χώρα θα βρίσκεται υπό στρατιωτικό νόμο ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα της 29 Ιανουαρίου και όλες οι στρατιωτικές Μονάδες πρώτης γραμμής θα πρέπει να είναι έτοιμες για πόλεμο ", είπε μια πηγή.  τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Κυριακή ότι ο Κιμ συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση με κορυφαίους αξιωματούχους της άμυνας και της ασφάλειας, το Σάββατο. 

Ο Kim έδωσε μια αυστηρή εντολή να αναλάβει «αποτελεσματικά,υψηλού προφίλ κρατικά μέτρα» και "έχουν ανατεθεί συγκεκριμένα καθήκοντα" σε υπαλλήλους. Τα μέτρα αυτά προκάλεσαν οι νέες κυρώσεις που ομόφωνα ψηφίστηκαν από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για φορείς και ιδιώτες της Βόρειας Κορέας, όπως οι απαγορεύσεις ταξιδίου και το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, δήλωσαν τα μέσα ενημέρωσης. Οι εκθέσεις ενίσχύουν την κερδοσκοπία ότι ο Κιμ ετοιμάζει μια τρίτη δοκιμή πυρηνικών όπλων.
http://atheatignosi.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.