Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Προσοχή : Θα εκτοξευτεί ρουκέτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ώστε να αλλάξουν τα γεγονότα στην ροή της ανθρώπινης ιστορίας !!!

Διάβασε αυτή την πληροφορία με μεγάλη προσοχή ! Δεν πρόκειται για αστείο! Η ταμπέλα "γραφικός" έχει κερδηθεί με πολύ κόπο άλλα ταυτόχρονα δίνει και την "ασφάλεια" μετάδοσης πληροφορίας που σε καλύπτει από κοινωνικό-νομικές ποινές !

Αυτή την στιγμή παίρνεται ένα τεράστιο ρίσκο αποκάλυψης οντολογικής τοποθεσίας μέσα στο "πεδίο" !
Είναι ο μόνος τρόπος όμως όσο και κίνδυνο να εγκυμονεί αυτή η κίνηση μου να προσπαθήσω να σταματήσω τη συγκεκριμένη "πληροφορία -εντολή " ...και να αλλάξει η ροή γεγονότων !
Η αποκάλυψη του τρόπου ανάκτησης της συγκεκριμένης πληροφορίας δεν θεωρείτε ως αναγκαία το αντίθετο θεωρείτε απόρρητη!
Θα εκτοξευτεί ρουκέτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ώστε να αλλάξει η ροή της ιστορίας του ανθρωπίνου είδους! Αυτή πληροφορία είναι απόλυτα ξεκάθαρη ως γεγονός και αποτελεί τον τρόπο που το "πεδίο" θα προσπαθήσει να εκδηλωθεί στην δική μας πραγματικότητα!
Η "εντολή" μπαίνει σε εφαρμογή από αύριο 3 Φεβρουάριου και χρονικά για εμάς είναι άγνωστο πότε θα εκδηλωθεί !! Η προσπάθεια προσδιορισμού στον χρόνο θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα στο να εμποδιστεί η εκδήλωση της! Το χρονικό παράθυρο ξεκίνα αύριο με χρονικό άνοιγμα ανάλογα την άμυνα που θα δημιουργηθεί από μια μέρα έως 11 χρόνια! ( Όσοι δεν γνωρίζεται τα μέτρα χρόνου στο πεδίο μην βιαστείτε να απορρίψετε την απόλυτη πληροφορία γεγονότος)
Συγκεχυμένα-κωδικοποιημένα ακόμα πακέτα πληροφορίας που συνοδεύουν την αρχική αλλά δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί είναι τα ακόλουθα: Θηλυκή πόλη - πόλη με γυναίκες- κτίριο με γυναίκες - πόλη με θηλυκή ενέργεια - χρυσό δακτυλίδι - το νούμερο 2 -χιουμοριστική εκπομπή στην τηλεόραση -παρουσιαστής της αυτής εκπομπής.
Μια προσπάθεια δικής μας αποκωδικοποίησης άλλα όχι ακόμα επιτυχής είναι : Πόλη ιερή ίσως- μικρές πιθανότητες - Μέρος που κινούνται περισσότερες γυναίκες όπως πχ λαϊκή αγορά -περισσότερες πιθανότητες - Κτήριο όπως μοναστήρι-παρθεναγωγείο-σχολειό θηλέων η κτήριο με έννοια θηλυκή ενέργεια -πιο πολλές πιθανότητες . Το χρυσό δακτυλίδι πιθανώς εννοεί κάποιο κώδικα προκαθορισμένης κρυφής γλώσσας άλλα ίσως και να εννοεί γεωγραφική τοποθεσία με συνυφασμένη έννοια απόκρυφη η φανερή. Το νούμερο δυο ίσως να μεταφέρει την πληροφορία των φορέων πράξεως της με προσχεδιασμένη ενέργεια -μικρές πιθανότητες. Η εκπομπή ίσως να είναι η χρονική στιγμή του γεγονότος που θα δοθεί σαν είδηση - ίσως κάποια σχέση παρουσιαστή και εκφώνηση της είδησης σαν μεγαλύτερο αντίκτυπο στα νευρωνικά και συναισθηματικά δίκτυα- αρκετές πιθανότητες!
Περιοχές με πιθανότητες δημιουργίας παγκόσμιου ιστορικού γεγονότος -αρχή ντόμινο χάους προς τάξη.Ελλάδα = μικρές πιθανότητες. Αγγλία = πιο πολλές πιθανότητες.Αμερική = περισσότερες πιθανότητες .Ισραήλ = μέγιστο απόδοσης πιθανοτήτων ως ενέργεια ανάμειξης άλλα όχι μέγιστη ως τοποθεσία - με αρκετές πιθανότητες τοποθεσίας. Αραβική χώρα που τα γεγονότα σε αυτήν μπορούν να δημιουργήσουν ντόμινο ιστορικό-μεγάλες πιθανότητες!
Σε περίπτωση διπλού σχεδιασμού -διπλού γεγονότος δημιουργίας χάος για ανάγκη τάξης γεωγραφική περιοχή με ανώτερες πιθανότητες κρίνεται η Αμερική , με επόμενη Αγγλία.
Η πληροφορία είναι ΑΠΟΛΥΤΗ! Το γεγονός είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ! Η λοιπές αποκωδικοποιήσεις μπορεί να βγουν όλες ψευδείς!
Ο στόχος μας είναι να δημιουργηθεί άμυνα συνείδησης της συγκεκριμένης πληροφορίας ώστε να δημιουργηθεί εκτόνωση στην συγκεκριμένη απόφαση. Όσοι περισσότεροι εγκέφαλοι έχουν γνώση της συγκεκριμένης πληροφορίας τόσο πιο πολύ δημιουργείτε η αρνητική θέση των σχεδιαστών στην υλοποίηση της! Πρέπει να μοιράσετε παντού την συγκεκριμένη πληροφορία !
Για τους δύσπιστους , διαδωστε αυτή την πληροφορία χωρίς να αναφαίρετε την ιστοσελίδα μας αν νομίζετε ότι όλο αυτό αποσκοπεί στο κέρδος επισκεψιμοτητας , είστε ελεύθεροι άνευ Πηγής να αναδημοσιεύσετε στο δικό σας μπλοκ ,facebook και οποιοδήποτε άλλο μέσω την άνωθεν πληροφορία "πεδίου" .
 http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.