Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

VIDEO: Χαμός στη Βουλή πριν από λίγο


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/04/ceb2cebfcf85cebbceb7.jpg?w=280&h=186Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή, με αφορμή την τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων.
 Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πήρε το λόγο και σε υψηλούς τόνους ανέφερε ότι αυτή η βουλή έχει μια ιστορία και δεν γίνεται να περάσει μια τέτοια τροπολογία, η οποία είναι αντισυνταγματική. Εξάλλου, προηγουμένως, είχε δηλώσει ότι αν ψηφιστεί η Δημοκρατική Συμμαχία θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη στηριζόμενη στην αντισυνταγματικότητα.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου, ο οποίος απάντησε στην Ντόρα Μπακογιάννη: “Το θέμα της αντισυνταγματικότητας έπρεπε να το είχατε θίξει όταν γινόταν η συζήτηση επί της αρχής. Ο καννισμός της βουλής είναι σαφής”


“Τι φοβάστε;” του είπε η κα. Μπακογιάννη, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά : “Ενόψει της διάλυσης της βουλής, θα ακούσουμε πολλούς Ιερεμιάδες”.

olympia
 http://greeknation.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.