Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.....ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.......

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που αξίζει τον κόπο να το δεις ολόκληρο, το πώς αργά αλλά σταθερά αρχίζει η διάλυση της Ευρωζώνης και των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι από την εκπομπή "Αντιθέσεις" του δημοσιογράφου Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗΤV, με καλεσμένο τον  Δημοσιογράφο-Αναλυτή και Συγγραφέα Δημήτρη  κύριο Κωνσταντακόπουλο. Ότι και να πώ τα λόγια είναι περιττά, καλύτερα δείτε το βίντεο. Καλό θα ήταν τέτοια βίντεο να τα κατεβάσετε και να τα κάνετε ένα αρχείο, έτσι μπορεί να γραφεί η νεότερη ιστορία της Ελλάδας μας, πραγματικά ντοκουμέντα που πρέπει να υπάρχουν στον καθένα μας!

Δείτε τι λέει εφ΄ όλης της ύλης, καθώς και για το απόρρητο σχέδιο της διάλυσης των κρατών....

ΠΗΓΗ: "ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ" ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_4071.html#ixzz1tAeG7XQo
http://prosexw.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.