Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Π.Καμμένος: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει χαρτί στη τρόικα


Ευθείες καταγγελίες για αγαστή συνεργασία με τη τρόικα,προς ΜΜΕ και πολιτικό προσωπικό ακούστηκαν πριν από λίγο, από τον  ιδρυτή του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»,  Πάνο Καμμένο, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.


«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει χαρτί στην τρόικα ότι θα συγκυβερνήσουν αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές», και συνέχισε λέγοντας "Δεν είναι τυχαίο που πολλοί βουλευτές δεν θα ξανακατέβουν στις εκλογές. Γιατί με άλλες απόψεις ξεκίνησαν στη πολιτική, και αυτή τη στιγμή σε κανένα μέρος της Ελλάδας δε μπορεί να κάνει προεκλογική εκστραστεία βουλευτής ή κόμμα που στήριξε το μνημόνιο.Και αντίθετα έρχεται η Βουλή των Ελλήνων και επιβραβεύει τα κόμματα του μνημονίου με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ προεξοφλώντας τη βούληση του Ελληνικού λαού, προεξοφλώντας ότι αυτό που διατάζει η Τρόικα θα είναι και η εκλογική πραγματικότητα,δε θα είναι όμως. Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πια ότι τα ΜΜΕ κατευθύνονται από τα μαύρα λεφτά των ταμείων της Siemens και από τα λευκά χρήματα των επιχορηγήσεων".

"Τα χρήματα που θα δώσετε σε φειγ βολάν,σημαιάκια και συγκεντρώσεις είναι από τα χρωστούμενα στις επιχειρήσεις που με τη σειρά τους δε θα πληρώσουν τους εργαζόμενούς τους και οι άνθρωποι αυτοί δε θα κάνουν αξιοπρεπές Πασχα."
"Με τα χρήματα αυτά θα πληρώνετε εγκάθετους με παχυλούς μισθούς για να λασπώνουν όποιον δε συμφωνεί με το μνημόνιο". Και κατεληξε λέγοντας ότι "αν δοθούν με τη ψήφο των βουλευτών τα χρήματα αυτά τότε ο επικήδειος της μεταπολίτευσης θα έχει πολύ μεγάλη αντίσταση από τον Ελληνικό λαό".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.