Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1960 ΧΡΟΝΙΑ

Σε μερικούς αυτά μπορεί να φαίνονται σαν παραμυθακια , τα παραμύθια όμως δεν προβλέπουν τι θα γίνει 1960 χρόνια μετα. Στην Αμερική το σφράγισμα έχει ήδη προωθηθεί, μόνο που οι πολίτες δεν έτρεξαν να το βάλουν. Θα ρθει η στιγμή που θα το επιβάλουν και νομίζω πως τώρα πέρασαν στο κόσμο το μήνυμα για το τι θ'ακολουθήσει. ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε τα μάτια μας ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ .Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, τα θεωρούμε όλα τυχαία, μας ενδιαφέρει μόνο σε πιο κανάλι θα παρακολουθήσουμε όχι ειδήσεις αλλά γνώμες και μπινελίκια, βγαίνουμε έξω στον δρόμο με σκοπό να τσακωθουμε και όχι για να περάσουμε ωραία, την ΠΑΝΑΓΙΑ την έχουνε στο στόμα τους όλη την ώρα (όχι για καλό). Τα νεύρα μας δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση ,όλα μας ενοχλούν (τα τελευταία χρόνια αυτό,δεν θυμάμαι τους Έλληνες πάντα έτσι) .Μέσα σε όλα αυτά οι παπάδες και το κράτος μαζί με τους δημοσιογράφους σε κάνουν οι μεν να σιχαίνεσαι και να απομακρύνεσαι από την εκκλησία και την πίστη, οι δε να σε παρασερνουν στα ψέματα τους και στον απροσανατολισμό από τις πραγματικές ειδήσεις .Αυτοί θα είναι οι πρώτοι(όχι όλοι) που θα δεχθούν το σφράγισμα και θα προσπαθήσουν να το περάσουν και σ'εμας. Άντε να βγάλει νόμο η παγκόσμια κεντρική τράπεζα και να πει, ΤΕΛΟΣ μέχρι εδώ ήταν το ρευστό από σήμερα ΜΟΝΑΔΕΣ, τι θα γίνει τότε ? εγώ λέω ότι θα τρέξουν όλοι να το βάλουν, να μη χάσουν αυτά που απέκτησαν τόσον καιρό με πολύ δουλειά (των άλλων) αίμα και ιδρώτα! Μιλάς για ΠΙΣΤΗ και ΧΡΙΣΤΟ και σε λένε τρελό η γραφικό, μιλάς για την ΠΑΤΡΙΔΑ, είσαι φασίστας, εθνικιστής και νεοναζί. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και δεν είναι κακό αυτό.Μας πολεμούν απέξω μας πολεμούν και από μέσα, αυτοί που είναι κατά της παγκοσμιοποίησης αλλά ταυτόχρονα την ονειρεύονται κιόλας, δεν ξέρουν σε τι πιστεύουν, όλοι ίδιοι είναι και όλοι έχουν κοινό σκοπό. Θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε βασιλεύει ο αντίχριστος και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.