Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε η ώρα να δώσουμε το δικό μας μήνυμα

Την Κυριακή το παιχνίδι παίζεται στο δικό μας γήπεδο και δίνουμε ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ.
Την Κυριακή ψηφίζουμε υποψηφίους που πραγματικά σταθήκανε και θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό μας.
Την Κυριακή στέλνουμε στον δικό τους εφιάλτη, στον εφιάλτη της αφάνειας, όσους μας περιφρονούσαν όλον αυτό τον καιρό. Όλους όσους... μας θεωρούσαν εχθρό τους και τώρα μας το παίζουν φίλοι μας ζητώντας την ψήφο μας.
Προτού εκλεγούν μοιράζουν τα αξιώματα, τάζοντάς σας πάρα πολλά… ενώ το ξέρετε και εσείς ότι δεν μπορούνε να σας το παρέχουνε.
Μην ψηφίζετε άτομα που εκμεταλλεύτηκαν συγκυρίες για να βγούνε από την αφάνεια στην οποία βρισκόντουσαν και να το «παίζουν» μετά ότι είναι κάποιοι στον νομό τους.
Την Κυριακή σας καλώ να ψηφίσετε υποψήφιους που πραγματικά στάθηκαν στο πλευρό σας, ανθρώπους που σας στήριξαν στα δικαστήρια που κάνατε ζητώντας το δίκιο σας, ανθρώπους που σας έδωσαν το έγγραφο που αποδεικνύει τις πάγιες ανάγκες που καλύπτετε.
Μην πέφτετε για ακόμα μια φορά στην... παγίδα του «ψήφισε με και εγώ θα σε βολέψω κάπου», μην πέφτετε στην παγίδα μερικών...
Συνάδελφοι, πριν από ένα χρόνο και κάτι, νιώσαμε όλοι μας το αίσθημα της αδικίας και τον εφιάλτη της ανεργίας όταν με απόφαση της κυβέρνησης ξεκίνησε ο διωγμός μας στο όνομα της αξιοκρατίας.
Ένα χρόνο και κάτι μετά καλούμαστε να ψηφίσουμε τους... τοπικούς μας άρχοντες, αυτούς που λένε ότι παλεύουνε για το καλό του τόπου τους και τις ανάγκες των δημοτών τους, όμως και εμείς ένα χρόνο και κάτι μετά ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ!

ΧΑΡΗΣ ΣΙΩΚΑΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.