Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα....Ξέμειναν από πετρέλαιο... !!!!

Σε λίγο καιρό έχουμε να δούμε πολλά παρόμοια περιστατικά....

Το Σαββατοκύριακο ήταν να γίνουν οι περιφερειακοί κολυμβητικοί αγώνες, στο στολίδι της Ευρυτανικής πρωτεύουσας, το κλειστό κολυμβητήριο.


Δυστυχώς όμως ξέμεινε από πετρέλαιο θέρμανσης ,αφού ο προμηθευτής αρνήθηκε να ξαναβάλει χωρίς να πληρωθεί για τα προηγούμενα, που οφείλουν εδώ και καιρό.


Ο κολυμβητικός όμιλος Καρπενησίου αναγκάστηκε να προσφύγει στον εισαγγελέα, αφού δεν πήρε καμία απάντηση από Νομαρχία και Δήμο Καρπενησίου.


Οι αγώνες αναβλήθηκαν και θα γίνουν τελικά στη Λαμία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες θα αντιμετωπίσουν πολλές δημόσιες υπηρεσίες και είμαστε λίγο πριν τη καρδιά του χειμώνα.


http://www.lamiareport.gr
http://stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.