Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ:Η ομάδα Σημίτη θα ζητήσει την παραίτηση Παπανδρέου το βράδι των εθνικών εκλογών!

Το διακαναλικό δίλημμα Παπανδρέου, είναι πολύ πιθανό να διδάσκεται στα μαθήματα πολιτικής ιστορίας σαν το πιο κραυγαλέο παράδειγμα πολιτικής αυτοχειρίας.

Η απόφασή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την 12η Δεκεμβρίου, έχει εξοργίσει κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ,... οι οποίοι έχουν αποφασίσει σε περίπτωση μεγάλης μείωσης του ποσοστού και της Κ.Ο του κόμματος, να ζητήσουν την παραίτηση του Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!

Πρωταγωνιστές στο όλο σχέδιο είναι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι συναντιούνται τακτικά στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη!

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι οι κινήσεις του σημερινού πρωθυπουργού ακύρωσαν στην ουσία το έργο της δικής του 8χταετίας, στο οποίο κορωνίδα ήταν η ένταξη της χώρας στο ευρώ και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα του.

-Με την επιπόλαιότητά του, για να μην πω ανεπάρκεια, κατέστρεψε την εθνική προσπάθεια που είχε προηγηθεί και τις θυσίες των πολιτών…,

έλεγε πρόσφατα ο Σημίτης σε γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο.

Ο Σημίτης , εκτιμά πως η πολιτική του Παπανδρέου να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ εμπεριέχει και διάθεση εκδίκησης προς το πρόσωπό του επειδή στήριξε τον Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές!

Επικεφαλείς της εσωκομματικής αντίστασης , εκτός από τον Σημίτη και του βουλευτές που τον ακολουθούν και δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου!

Οι επαφές τους είναι καθημερινές και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα!

Ο Παπανδρέου έσκαψε με επιμέλεια τον λάκο του…

Πηγή:Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.