Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μέρες Πολυτεχνείου

Οι "Μέρες Πολυτεχνείου" είναι ένα ντοκιμαντέρ της αλήθειας για το Πολυτεχνείο, που γυρίστηκε στη συμπλήρωση της πρώτης πενταετίας από την εξέγερση, από το δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαναγιώτου. Το ντοκιμαντέρ αυτό προσλαμβάνει και σήμερα ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα επικαιρότητα και σημασία. Μιλούν οι οπερατέρ που τότε, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους,κατέγραψαν τα συμβάντα.
Ο Σινανίδης, ο Βελόπουλος, ο Μάλλιος, ο Βέλγος Κουράντ, που "έπιασε" τη στιγμή που το τανκ της χούντας τσακίζει την καγκελόπορτα. Μιλάει ακόμη ο καμεραμάν Πατσαβός που ήταν ανεβασμένος στην κολώνα της εισόδου και με την εισβολή του τανκ γκρεμίστηκε μαζί της και τραυματίσθηκε, με αποτέλεσμα να κλονισθεί σοβαρά η υγεία του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.