Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ:"ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΖΑΜΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ",ΔΗΛΩΝΕΙ Η...ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Μιλώντας στον Real FM και σε ότι αφορά την κατασκευή τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας, η υπουργός εκτίμησε ότι πριν από το καλοκαίρι θα έχουν προχωρήσει οι σχετικές διαδικασίες και έκανε λόγο για «τέμενος μεσαίου μεγέθους» καθώς στον σχεδιασμό του υπουργείου είναι να προχωρήσει στην επιλογή και δεύτερου χώρου για ένα μικρότερο τζαμί.


ΑΝΤΕ ΒΡΕ,ΚΑΛΩΣ ΤΑ...ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ-ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΕΣΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ-ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΖΑΜΙΑ" ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕΣ ΤΑ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ!
ΣΕ ΠΟΙΟΝ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΑ ΖΗΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ:"ΦΤΙΑΧΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ"!
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ!!!

ΒΡΕ ΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ "ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Λαος" ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ:ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΖΑΜΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ,ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ "ΜΙΚΡΑ ΤΖΑΜΙΑ":ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ;

ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ "ΜΕΓΑΛΩΝ","ΜΕΣΑΙΩΝ" ΚΑΙ "ΜΙΚΡΩΝ" ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.