Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΟΥΛΑΤΟΣ-ΜΑΡΙΑ Η ΑΡΧΙΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ Η ΟΤΙ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΝ.Η ΜΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ...ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. Η ΚΑΣΕΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ.ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΑΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΩ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 9/11/1994
Αξίζει να την παρακολουθήσετε οι μικρότεροι που δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να δείτε αυτές τις μεταμεσονύχτιες εκπομπές των παιδιών της Νύχτας Ζωντανά όπως είχαμε την τύχη να κάνουμε εμείς.


balanthsberoia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.