Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ


Αποκαλύπτει το διαβολικό του πρόσωπο το ψευτορωμαίικο τώρα που καταρέει. Ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε πραγματικά.

Αλλάξαμε κατακτητές απλά. Ποτέ δεν ξαναγίναμε Βυζάντιο - Ρωμαίικο, δεν μας άφησαν οι βαβαροί και η Δύση... Το έλεγε πολύ σωστά ο Άγιος Κοσμάς "...θα έρθει ένα ψευτορωμαίκο, μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω".
Αντίχριστοι διώκτες, άθεοι, δουλικοί στα αμερικανο - ευρωπαϊκά αφεντικά τους, αχόρταγοι στο χρηματισμό και στα σκάνδαλα, τολμάνε τώρα να τα βάλουν με το τελευταίο κομμάτι του Βυζαντίου, το Άγιο Όρος, που σεβάστηκε μέχρι και ο χίτλερ, αλλά και ο αιμοσταγής πορθητής της Βασιλεύουσας.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
και θα νικήσουμε εμείς!
Θα φύγει πίσω από εκεί που ήρθε το ψευτορωμαίικο, θα καταρρεύσει και μαζί του η σάπια ευμάρεια, η υποταγή στη σατανική δύση και το αμερικανικό όνειρο, που μας εμφυτεύσανε... και που τελικά αποδείχτηκε εφιάλτης.
Γ.Θ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.