Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Συρία: Όταν Μωάμεθ και χριστιανοί προφήτες συμφωνούν για την διάλυση της Τουρκίας!


Ένας ιδιότυπος ψυχολογικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Ισλάμ στην Μ. Ανατολή με αιχμή  την συριακή κρίση καθώς ο παράγων που ακούει στο ονομα "θρησκεία" αποβαίνει κρίσιμος στην πρόσφατη κρίση και στην διαμόρφωση των ισορροπιών με τον θρησκευτικό ηγέτη της Συρίας, Σεΐχης Ν. Imran Hosein να κάνει ενα είδος κηρύγματος ("έκδοση έκκλησης" κατά την ισλαμική ορολογία), όπου ερμηνεύεται η προφητεία του Μωάμεθ (στο Ισλάμ δεν αναγνωρίζονται προφήτες μετά Μωάμεθ) για την διάλυση της Τουρκίας σε μία εκπληκτική σύμπτωση με ανάλογες προφητείες-προβλέψεις χριστιανών "ομολόγων" του, από άποψη προφητειών όπως ο Παϊσιος και ο Πατροκοσμάς.

Έχει ενδιαφέρον ότι ο σουνίτης Σεϊχης, υποστηρίζεται από τους σιίτες ομολόγους του του Ιράν, οι οποίοι αναπαρηγαγαν το σχετικό κήρυγμα.
Ο σκοπός αυτής της δήλωσης είναι να προειδοποιήσει τους μουσουλμάνους να μη κατηχηθούν από την Τζιχάντ του σιωνιστικού προτεσταντικού Ισλάμ (βασικά τους ισλαμιστές της Αλ Κάϊντα που μάχονται στο πλευρώ των δυτικών).
Ας δούμε τι αναφέρει ο σουνίτης Σεϊχης στο κύρυγμά του ας ντιπαραβολή με αυτά που έχουν πει οι "δικοί μας" Κοσμάς ο Αιωτλός, Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και ο μοναχός Παΐσιος. Είναι πραγματικά εκπληκτική η ομοιότητά τους (με έντονα γράμματα οι ρήσεις του Σεΐχη Ν. Imran Hosein).

"Βρισκόμαστε στο σημείο που προαναγγείλαμε προ καιρού, ήτοι, μια επίθεση από τη Τουρκία κατά της Συρίας υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ για να διαλύσουν το σημερινό καθεστώς της Συρίας και να το αντικαταστήσουν κατά το μοντέλο της Λιβύης με ένα λεγόμενο ισλαμικό καθεστώς.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε το Ισραήλ να προσποιηθεί ότι από δω και στο εξής απειλείται από τέτοια «ανάδυση του Ισλάμ», ότι είναι περικλυσμένο από ένα δυσοίωνο Ισλάμ και συνεπώς ότι πρέπει να προβεί σε προληπτικό πόλεμο, προκειμένου να επιβιώσει; (Σημειώστε τον προληπτικό πόλεμο που ετοιμάζει το Ισραήλ ενάντια στη Χεζμπολάχ κατά δηλώσεις Ισραηλινού αξιωματούχου όπως σας αποκάλυψε το defencnet.gr)

Πως θα μπορούσε το Ισραήλ να αντικαταστήσει τις ΗΠΑ ως το μελλοντικό κράτος-ηγεμόνα έκτος αν ξεκινήσει μεγάλους πολέμους και ιδιαίτερα κατά των Αράβων γειτόνων του που περιβάλλουν το σιωνιστικό κράτος;

Η τουρκική κυβέρνηση υπέρ του ΝΑΤΟ και συνεπώς φιλο-σιωνιστική, φαίνεται έτοιμη να διαπράξει την υπέρτατη πράξη παραφροσύνης, διεκδικώντας ότι το τουρκικό μαχητικό που καταρρίφθηκε από τη Συρία, αποτελεί Casus Belli που θα δικαιολογούσε μια τουρκική στρατιωτική εισβολή της Συρίας. Η τουρκική στρατιωτική εισβολή δεν θα ήταν με κανένα λόγο εκδίκηση για την απώλεια του αεροσκάφους και των δύο πιλότων. Αντίθετα, ο κύριος στόχος δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αλλαγή του συριακού καθεστώτος.

Αυτή η στρατιωτική περιπέτεια θα είναι μια πράξη ακραίας τρέλας για τους ακόλουθους λόγους :

· Η υψηλή κατάσταση επιφυλακής που εφαρμόζεται στη Συρία εδώ και αρκετό καιρό, σε αναμονή εξωτερικής επέμβασης ( με τον τρόπο της λιβυκής Τζαμαχιρίας), για την υποστήριξη της ένοπλης εξέγερσης που ενορχηστρώθηκε και οπλίζεται από τους Σιωνιστές, έχει μέχρι στιγμής αποτύχει να πάρει τον έλεγχο της χώρας. Ωστόσο, ένα τουρκικό πολεμικό αεροπλάνο που παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Συρίας δεν θα έπρεπε να αναμένεται σε τέτοια περίπτωση, να αντιμετωπιστεί ως ένας αθώος κατά λάθος περαστικός!
· Αν η Ρωσία και η Κίνα απαντούν, σε υποστήριξη της Συρίας, στη τουρκική στρατιωτική εισβολή, αυτό θα προκαλέσει τελικά την Malhama Al-Kobra (τον μεγάλο Πόλεμο) που προφήτευσε ο Προφήτης (sallalahu ‘alaihi wa sallam). Η Malhama Al-Kobra θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε οι δύο πρώτοι παγκόσμιοι πόλεμοι μαζί θα μοιάζουν με πόλεμο για φιστίκια!"

Ο Γέροντας Παίσιος είπε: "Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος. Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους». Ενώ για τους Ρώσους είπε ότι

"Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου" μήπως εννοεί τους Κινέζους; Θα θυμίσουμε ότι η Χίλαρι Κλίντον επιτέθηκε ευθέως σε Ρωσία - Κίνα ως μία οντότητα και η Κίνα με την Ρωσία συμπλέονυ στενά γεωπολιτικά εσχάτως.
Ο Γέροντας Ιωσήφ είπε: "Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία,και ως χείμμαρος ορμητικός σαρώνει την Περσία,και προχωρεί ακάοεκτη φτάνει στην Παλαιστίνη.)

· Η τουρκική κυβέρνηση θα έπρεπε να θυμηθεί ότι ο Προφήτης ( sallalahu ‘alaihi wa sallam) προφήτευσε επίσης ότι η Malhama Al-Kobra ή Μεγάλος Πόλεμος θα οδηγήσει στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός στους Μουσουλμάνους για να συνειδητοποιήσουν ότι η τουρκική «κατάκτηση» της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε το 1453 από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Αλ-Φατίχ, δεν είχε καμία σχέση με την προφητεία.

(π. Παΐσιος: «Όχι. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

Αγ. Κοσμάς: «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλι • στη μέση του δρόμου θα΄ ρθει το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο»

π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζονται αγρίως/ στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως», «Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα»

π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε η Ελλάς θα σηκωθεί πρώτη με το στρατό της/ να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της. Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη/ που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.»)

· Έτσι, μετά την προδοσία της τερατώδους φιλο-σιωνιστικής κυβέρνησης τους, οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι θα ξυπνήσουν και στη συνέχεια θα εισέλθουν σε ένα εμφύλιο πόλεμο που θα τελειώσει με τη πραγματοποίηση της προφητείας.

· Επομένως, μία τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει τελικά σε ένα τουρκικό εμφύλιο πόλεμο και την απελευθέρωση της πόλης της Κωνσταντινούπολης από τον δηλητηριώδη έλεγχο του ΝΑΤΟ!

(Αγ. Κοσμάς: Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά». π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος )

· Και δεδομένου ότι η Ρωσία αναπόφευκτα θα μπει στο πόλεμο για να υπερασπίσει τη Συρία, η τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει επίσης στην εκπλήρωση μιας άλλης προφητείας του Προφήτη Μωάμεθ (sallalahu ‘alaihi wa sallam): "εσείς (οι μουσουλμάνοι) θα συμμαχήσετε με τους Ρουμ (Ρωμιούς)».

Η λέξη «Ρούμ» στο Κοράνι αναφέρεται στη Χριστιανική Βυζαντινή Αυτοκρατορία της Ανατολής, της οποίας η Μόσχα έγινε πρωτεύουσα, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Ποιος είπε ότι η θρησκεία δεν αποτελεί το ισχυρότερο πολιτικό μέσο επικράτησης σε έθνη και κοινωνίες;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.